رئیس دانشگاه امام صادق(ع) گفت: باید از ظرفیت مراکز علمی، نخبگان و اندیشکدهها در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد اداری استفاده کرد.
اصغر افتخاری رئیس دانشگاه امام صادق(ع) در حاشیه بازدید از غرفه انتشارات سازمان بازرسی کل کشور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آگاه، گفت: مساله اصلی ما در حوزه فرهنگ عمومی، آگاهی سازی است. در گام اول مبارزه با مفاسد اداری باید بتوانیم اطلاعات لازم را در این حوزه به افراد بدهیم که کتابهای منتشر شده از سوی انتشارات سازمان در این زمینه مفید خواهد بود زیرا بررسیها نشان میدهند که حجم بالایی از مواردی که با عنوان فساد و تخلف شناخته میشوند، ریشه در بی اطلاعی مردم دارد.
افتخاری درباره ضرورت بهره برداری از ظرفیت مراکز علمی، نخبگان و اندیشکدهها در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد اداری گفت: دانشگاهها بر حسب وظیفه ذاتی خود موظف هستند از منظر دادههای علمی و تجارب ارزشمند و در سطح آکادمیک به حوزه مبارزه با مفاسد بپردارند. اما نکته مهم این است که نیاز به واسطهای بین دانشگاه با سازمان بازرسی کل کشور وجود دارد تا سازمان تحلیلها و گزارشهای علمی را از پارسهها و اساتید دانشگاه درخواست نماید و اندیشکده مبارزه با فساد و سلامت اداری که با همکاری دانشگاه امام صادق (ع) و سازمان بازرسی کل کشور ایجاد شده است، به این نیاز پاسخ می دهد.
وی اضافه کرد: در این اندیشکده نیازها و ملاحظات اجرایی از سوی سازمان بازرسی و تئوریها توسط دانشگاه ارائه میشود و مدیران و دانشجویان آنها را تبدیل به طرح های عملیاتی میکنند. برای ورود به حوزه عمل، نظریه پردازی صرف کفایت نمیکند. کتاب و مقاله باید تولید و منتشر شود اما باید همان کتاب به برنامه های عملیاتی نیز تبدیل شود.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) تاکید کرد: اگر دانشگاهها با سازمان های اجرایی و در قالب اندیشکدهها با یکدیگر همکاری کنند، میتوانند نظریهها را به سیاستهای عملی تبدیل کنند تا از بروز مفاسد اداری تا حدودی جلوگیری کنند.
افتخاری درباره امضای تفاهم نامه میان دانشگاه امام صادق و سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این تفاهم نامه چندین فعالیت اصلی تعریف شده است که دربرگیرنده طراحی نشستهای تخصصی، پوشش بعضی از موضوعات علمی روز توسط دانشکدهها و اساتید و تدوین و انتشار دانشنامه ایرانی مبارزه با فساد است. چنانچه این دانشنامه به تولید برسد اولین دانشنامه مرجع ایرانی درباره مبارزه با فساد و برای دانشگاهیان و مدیران راهگشا خواهد بود.
انتهای خبر/162480/
- دانشبنیان شدن اقتصاد کشور یکی از راههای اصلی برونرفت از شرایط پرتلاطم اقتصادی
- هوش مصنوعی؛ از تحقق اقتصاد دیجیتال تا شخصیسازی آموزش
- هوش مصنوعی عامل تحول اقتصادی و اجتماعی اصفهان/ استفاده از هوش مصنوعی به یک روند عادی زندگی بدل شود
- زارعی: رئیس جمهوری به دور از فشارهای سیاسی گزینه وزارت اقتصاد را معرفی کند
- قوانین ناکارآمد برای فعالیتهای اقتصادی اصلاح شوند
- نظارت دقیقی بر فعالیتهای اقتصادی اتباع خارجی صورت گیرد
- سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خوزستان منصوب شد
- حوزه اقتصاد، محور اصلی آسیبپذیری کشور است/ مقابله با قاچاق کالا و ارز، رکن اساسی پلیس امنیت اقتصادی
- هواشناسی ایران1404/2/23؛رگبار، صاعقه و وزش باد در راه است
- قیمت دلار توافقی امروز سهشنبه 23 اردیبهشت 1404
- راهاندازی ۱۴ میز تخصصی آسیبهای اجتماعی در گلستان
- دولت با جدیت در پی کاهش آسیبهای اجتماعی است
- روابط عمومیها؛ محور شفافسازی و تقویت سرمایه اجتماعی
- علائم اختلالات یادگیری/احتمال بروز در کدام کودکان بیشتر است؟
- تداوم 6 روزه هوای قابل قبول در تهران
- پایان فسادساختوساز شهری در انتظار اجرای قانون الزام به ثبت
- وضعیت آسیبهای اجتماعی استان اصفهان تحت کنترل است/ برخورد با اراذل و اوباش، اقدامی پیشگیرانه
- 40 روز هوای «قابل قبول» در تهران
- روایت کولیوند از عملیات جستوجوی بالگرد رئیسجمهور شهید
- افزایش گردش ویروس کرونا در کشور/ در اماکن عمومی ماسک بزنید