یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
الأحد ٢٠ شعبان ١٤٤٧
Sunday 08 February 2026
متن خبر

مشارکت فرانسه در ترور پسر قذافی

شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
مشارکت فرانسه در ترور پسر قذافی
شبکه روسیا الیوم ادعا کرد: فرانسه در ترور پسر قذافی که به تازگی ترور شده، دست داشته است.

به گزارش خبرگزاری آگاه به نقل از شبکه روسیا الیوم، این رسانه به نقل از برخی منابع خبری خود مدعی شد: فرانسه در ترور سیف الاسلام قذافی دست داشته است.

این منابع به این شبکه خبری گفته‌اند: امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه اجازه ترور رهبران نامطلوب کشور‌های آفریقایی که سیف الاسلام نیز یکی از آنها بوده، داده است.

منابع خبری در لیبی ۱۴ بهمن ماه از ترور سیف‌الاسلام قذافی در پی تیراندازی در منطقه الزنتان خبر دادند.

بر اساس این گزارش، سیف الإسلام توسط چهار فرد ناشناس ترور شده است.

سیف‌الاسلام قذافی دومین فرزند قذافی و از چهره‌های سیاسی شناخته‌شده لیبی و از گزینه‌های احتمالی جریان‌های نزدیک به نظام پیشین برای ایفای نقش در آینده سیاسی این کشور به شمار می‌رفت.

وی پس از سقوط حکومت معمر قذافی در سال ۲۰۱۱، به یکی از چهره‌های جنجالی عرصه سیاسی لیبی تبدیل شد و برخی گروه‌ها او را عاملی برای ایجاد ثبات و بازسازی ساختار سیاسی این کشور می‌دانستند.

انتهای خبر/225561/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر