سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
الثلاثاء ٢٢ شعبان ١٤٤٧
Tuesday 10 February 2026
متن خبر

سرلشکر رضایی: مردم آمریکا گروگان جریان آمریکایی‌صهیونی هستند

دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
سرلشکر رضایی: مردم آمریکا گروگان جریان آمریکایی‌صهیونی هستند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زمانی که ریگان با شوروی به نتیجه نرسیده بود جریانی از دل جمهوری‌خواهان آمریکا بیرون آمد که ماهیت این جریان جدید سیاسی در آمریکا، صهیونیستی است.

به گزارش خبرگزاری آگاه، «محسن رضایی»  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان چهل و هشتمین بهار آزادی جبهه جهانی مقاومت اظهار کرد: امیدوارم مقاومت بزرگ جهان اسلام زمینه‌ساز ظهور پرچمدار عدالت در جهان باشد، آمریکا قرن بیستم را با یک رونمایی جدید از شیطان بزرگ آغاز کرد.

وی افزود: بوش پدر و بوش پسر از چهره شیطان خبیث پرده کنار زده بودند و در حمله به افغانستان و عراق حرکت جدیدی را از دل جمهوری‌خواهان آمریکا نشان دادند، به نئوکان‌ها معروف شدند که یک جریان آمریکایی صهیونیستی است و از جمهوری‌خواهان بیرون آمد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هم اکنون روسیه و چین به آمریکا می‌گویند که پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را امضا کنیم. زمانی که ریگان با شوروی‌ها به نتیجه نرسیده بود جریانی از دل جمهوری‌خواهان آمریکا بیرون آمد که ماهیت این جریان جدید سیاسی در آمریکا، صهیونیستی است. معتقدند باید با پیشانی صهیونیسم کل جهان اسلام را بگیریم و پیشروی کنیم. اولین حرکت آنها از جریان برج‌های دوقلو آغاز شد که بسیار جریان مشکوکی بود که بسیاری معتقدند از طرف صهیونیست‌ها رخ داد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: امروز با یک رویداد جهانی روبه‌رو هستیم؛ رویدادی که پرده از چهره واقعی شیطان بزرگ برداشته است؛ بنابراین مسئله فقط فلسطین نیست، فقط ایران نیست. بعضی‌ها نگویند، چون ایران از لبنان، سوریه و فلسطین دفاع کرده، آمریکایی‌ها آمده‌اند با ایران وارد جنگ شده‌اند؛ مسئله بسیار فراتر از اینهاست.

رضایی بیان کرد: اگر عقلای دنیا جلو ترامپ و نتانیاهو را نگیرند، اینها جهان را به سمت جنگ جهانی سوم خواهند برد. نگاه کنید: این جریان از آمریکا شروع شده؛ شمال آمریکا یعنی کانادا، جنوب آمریکا یعنی ونزوئلا، شرق آمریکا یعنی غرب آسیا؛ همه‌جا آتش درگیری و تنش شعله‌ور است. حتی آثار غیرمستقیم آن را در شرق آسیا می‌بینیم؛ ژاپن و چین سال‌ها مشکلی با هم نداشتند، اما امروز سطح تنش میان این دو کشور به‌شدت بالا رفته است.

وی عنوان کرد: در اروپا نیز که همواره متحد آمریکا بوده و بعد از جنگ جهانی دوم ناتو را تشکیل دادند، امروز شکاف جدی ایجاد شده است. حتی بر سر موضوع گرینلند میان اروپا و آمریکا اختلاف شکل گرفته؛ ارتش فرانسه با ارتش دانمارک مانور مشترک برگزار می‌کند برای سناریوی دفاع از گرینلند در برابر آمریکا. این اتفاق‌ها سابقه نداشته؛ حادثه‌ای تازه و بسیار مهم است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد:، اما دو نقطه کلیدی در این تحولات نقش محوری دارند: فلسطین و ایران. به فضل پروردگار متعال، این بحران از مسجدالاقصی و کربلای ایران اسلامی ان‌شاءالله به پایان خواهد رسید و طراحان آن به زباله‌دان تاریخ سپرده خواهند شد.

رضایی با طرح این موضوع که تحلیلگران گفتند اگر جنگی با ایران آغاز شود، پایانش دست آنها نخواهد بود، گفت: جنگ را شروع کرده‌اند، اما نمی‌دانند چگونه باید از ماجرای ایران خارج شوند. مذاکرات اخیر در عمان هم همین را نشان داد. آنها جنگ را با ایران آغاز کرده‌اند، اما اکنون نمی‌دانند چگونه باید عقب‌نشینی کنند. می‌گویند اگر وارد زورآزمایی سوم با ایران نشویم، شکست بزرگی برای ما رقم می‌خورد؛ اگر هم وارد شویم، معلوم نیست پایانش چه خواهد شد.

وی افزود: امروز آمریکایِ ترامپ و همراهانش در سرگردانی کامل به سر می‌برند. جلسه پشت جلسه برگزار می‌کنند تا راه خروجی پیدا کنند. بزرگ‌ترین اشتباه آمریکا در این جنگ‌طلبی جهانی این بود که مقابل ایران ایستاد؛ اشتباهی تاریخی که آیندگان درباره‌اش خواهند نوشت. همان بلایی که بر سر ارتش هیتلر در برف‌های روسیه آمد، در ایران بر سر آمریکا خواهد آمد و آمریکا گرفتار خواهد شد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: آنها عمق ایران را نشناختند؛ عمق ملت ایران را نفهمیدند؛ عمق توان دفاعی و موشکی ایران را درک نکردند. فقط ظاهری نجیبانه از ایران در روابط بین‌الملل دیدند؛ دیدند ایران مذاکره می‌کند، گفتند ایران دنبال بمب اتم است، ایران گفت ما دنبال بمب نیستیم. این نجابت را ضعف تصور کردند، در حالی که این نجابت، قدرتِ همراه با عقلانیت است.

رضایی گفت: اگر می‌فهمیدند، می‌دانستند ایران اگر می‌خواست، می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند. صد‌ها موشک آماده بود که در چند ثانیه به هدف برسد. ما دنبال جنگ نبودیم؛ اما آنها خیال کردند، چون ما دنبال جنگ نیستیم، ضعیف هستیم. این اشتباه محاسباتی آنها بود.

وی ادامه داد: حالا که جلو آمده‌اند، کم‌کم عمق ملت ایران و قدرت دفاعی کشور را می‌بینند و گرفتار این پرسش شده‌اند که چه کنند: غنی‌سازی را بپذیرند یا نپذیرند؛ هر دو برایشان هزینه دارد. پس چرا اصلاً وارد این میدان شدند؟

رضایی بیان کرد: مگر همه ملت‌ها مثل شما شرور و جنایتکارند؟ کشور‌هایی مثل ایران، فلسطین و یمن نجیب‌اند؛ روابط انسانی را می‌شناسند و فقط از خود دفاع می‌کنند. آنها قصد استعمار و تجاوز ندارند. این بزرگ‌ترین خطای محاسباتی ترامپ و نتانیاهو بود.

وی گفت: این فقط به ایران محدود نمی‌شود؛ پرونده‌های دیگرشان هم یکی پس از دیگری به بن‌بست خورده: کانادا، گرینلند، اوکراین، ونزوئلا. در ونزوئلا حتی مخالفان مادورو هم امروز از او حمایت می‌کنند، چون دیدند به حیثیت یک ملت توهین شده است. وقتی پای عزت ملی در میان باشد، اختلافات داخلی کنار می‌رود.

انتهای خبر/226240/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر