شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
السبت ٠٤ رمضان ١٤٤٧
Saturday 21 February 2026
متن خبر

امام جمعه بوشهر: از ظرفیت تجارت با خلیج فارس برای مهار گرانی استفاده شود

جمعه ۰۱ اسفند ۱۴۰۴
امام جمعه بوشهر: از ظرفیت تجارت با خلیج فارس برای مهار گرانی استفاده شود
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به موقعیت مرزی این استان گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی تجارت با کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌تواند به رونق بازار، تنظیم قیمت‌ها و بهبود معیشت مردم کمک کند.

به گزارش آگاه، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بوشهر با اشاره به دیدار اخیر مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: معظم‌له با صراحت بر اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران و نپذیرش هرگونه بیعت و تسلیم در برابر دشمنان تأکید کردند.

وی با اشاره به ادعاهای مقامات آمریکایی درباره قدرت نظامی و ناوهای هواپیمابر این کشور، افزود: رهبر انقلاب تأکید کردند که جمهوری اسلامی ایران نیز از توانمندی‌های دفاعی پیشرفته‌ای برخوردار است که در صورت هرگونه تهدید، قادر به مقابله قاطع خواهد بود.

خطیب جمعه بوشهر با یادآوری واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع) تصریح کرد: ملت ایران پیرو مکتب امام حسین (ع) است و همانگونه که آن حضرت فرمودند «مثلی لا یبایع مثله»، ملت ایران نیز زیر بار بیعت و پیمان ذلت‌بار با دشمنان نخواهد رفت.

صفایی بوشهری با بیان اینکه مذاکره‌ای که نتیجه آن از پیش تعیین شده باشد پذیرفتنی نیست، گفت: مذاکره‌ای که هدف آن محدودسازی توان دفاعی، تعطیلی صنایع موشکی، توقف پیشرفت‌های هسته‌ای و تبعیت سیاسی از قدرت‌های استکباری باشد، از سوی ملت ایران پذیرفته نیست.

وی با اشاره به قدرت‌های سلطه‌گر یادآور شد: همان‌گونه که فرعون با ادعای خدایی و قدرت‌نمایی در برابر حق ایستاد اما سرانجام به اراده الهی با تمام سپاهش در دریا غرق شد، امروز نیز برخی قدرت‌ها با ادعای سروری جهان راه به جایی نخواهند برد و این ادعاهای پوشالی سرانجامی جز شکست ندارد.

امام جمعه بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب، جهاد تبیین را یک واجب فوری و قطعی دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان نظام فکری جوانان و نوجوانان ما را هدف قرار داده‌اند و جریان‌های رسانه‌ای وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در تلاشند با تحریف واقعیت‌ها، چهره رژیم گذشته را تطهیر و دستاوردهای انقلاب اسلامی را کم‌رنگ جلوه دهند.

وی تأکید کرد که این جهاد باید از خانواده‌ها آغاز شود و پدران و مادران با فرزندان خود درباره مفهوم انقلاب، عزت ملی و پیشرفت‌های کشور گفت‌وگو کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به مشکلات معیشتی مردم، خدمت صادقانه به مردم را عبادت خواند و گفت: مسئولان باید با نظارت دقیق بر بازار و برخورد قاطع با مفسدان، زمینه کاهش مشکلات معیشتی و گرانی را فراهم کنند.

صفایی بوشهری با بیان اینکه بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌هاست، تصریح کرد: نمی‌توان نقش سوءمدیریت، ضعف نظارت و نبود قاطعیت در برخی حوزه‌ها را نادیده گرفت و بسیاری از نابسامانی‌های قیمتی ناشی از عملکرد افراد سودجو و مفسد است که باید با آن‌ها برخورد قاطع و قانونی صورت گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان بوشهر به عنوان یک استان مرزی گفت: استان‌های مرزی از ظرفیت‌های قانونی برای توسعه تجارت با کشورهای حاشیه خلیج فارس برخوردارند و می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق از این ظرفیت‌ها برای رونق بازار، تنظیم قیمت‌ها و بهبود وضعیت معیشتی مردم استفاده کرد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بر لزوم آبادانی مساجد، حمایت از فقرا و نیازمندان و جلوگیری از روزه‌خواری علنی تأکید کرد و کمک به خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب‌پذیر را دارای ثواب فراوان دانست.

انتهای خبر/231058/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر