سه‌شنبه ۰۴ فروردین ۱۴۰۵
الثلاثاء ٠٥ شوال ١٤٤٧
Tuesday 24 March 2026
متن خبر

تحریم آمریکا علیه قاضی دیوان لاهه به‌دلیل صدور حکم بازداشت نتانیاهو

دوشنبه ۰۳ فروردین ۱۴۰۵
تحریم آمریکا علیه قاضی دیوان لاهه به‌دلیل صدور حکم بازداشت نتانیاهو
ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه یک قاضی فرانسوی که حکم بازداشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را در دیوان کیفری بین‌المللی صادر کرده بود، اعمال کرد.

به گزارش خبرگزاری آگاه، قاضی فرانسوی «نیکولاس گویو» که حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را در دادگاه کیفری بین‌المللی صادر کرده بود، در فهرست تحریمی آمریکا قرار گرفت.

طبق گزارش خبرگزاری «آگاهتولی»، نیکولاس گویو گفت که دیگر نمی‌تواند از کارت بانکی خود استفاده کند، از آمازون سفارش دهد، از طریق Airbnb رزرو کند یا تراکنش‌های Expedia و Booking.com را انجام دهد.

او به تلویزیون فرانسه گفت: «ما ۳۰ سال به عقب برمی‌گردیم. مثل یک ماشین زمان است که ما را به دنیای پیش از دیجیتال بازمی‌گرداند.»

این ایستگاه تلویزیونی اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه هفت نامه نوشته و درخواست لغو تحریم‌ها را مطرح کرده است اما مقامات آمریکایی هنوز پاسخ مثبتی نداده‌اند.

منبعی در کاخ الیزه گفت که فرانسه همچنان از طریق دیپلماسی این موضوع را پیگیری می‌کند و از عدم پاسخ مثبت واشنگتن ابراز تاسف کرد.

گویو گفت که معتقد است در طول دوره دوم ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده، در فهرست تحریم‌ها باقی خواهد ماند.

این قاضی فرانسوی همچنین در مورد عواقب گسترده‌تر برای نهادهای دموکراتیک هشدار داد.

در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴، دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی مرتکب شده در نوار غزه صادر کرد.

انتهای خبر/236576/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر