چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵
الأربعاء ٢٠ شوال ١٤٤٧
Wednesday 08 April 2026
متن خبر

رضایی: توانایی شکست نیوزیلند و مصر در جام جهانی را داریم/ وطن را دیگر باید وتن بنویسیم+فیلم

سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵
رضایی: توانایی شکست نیوزیلند و مصر در جام جهانی را داریم/ وطن را دیگر باید وتن بنویسیم+فیلم
مربی تیم ملی گفت: توانایی صعود به دور دوم جام جهانی را داریم و همین پیام زیادی برای جهان دارد. ان‌شاءالله بتوانیم و می‌توانیم که صعود کنیم و دو تیم نیوزیلند و مصر را ببریم.

به گزارش خبرگزاری آگاه، رحمان رضایی درباره اردوی تیم ملی در آنتالیا ترکیه و دیدار تدارکاتی مقابل نیجریه و کاستاریکا اظهار داشت: علی‌رغم تمام مشکلاتی که در ایران با وجود تحریم‌ها بوده، با اقتدار به جام جهانی صعود کردیم، آرزویی که خیلی از تیم‌های اروپایی به دلشان مانده است. با توجه به اتفاقات اخیر و محل برگزاری بازی‌ها، ابتدا باید نماینده خیلی خوبی برای کشورمان باشیم و بتوانیم از حیثیت کشورمان دفاع کنیم. 

وی افزود: توانایی صعود به دور دوم جام جهانی را داریم و همین پیام زیادی دارد. ان‌شاءالله بتوانیم و می‌توانیم که صعود کنیم. تیم نیوزیلند و مصر را می‌توانیم ببریم. هر کدام به نحوی تمرکزمان را در مسیر زندگی از دست داده‌ایم. بازی با مصر و نیوزیلند را قطعا می‌توانیم شکست دهیم و مقابل بلژیک نیز چیزی قابل پیش‌بینی نیست و صعود ما پیام مهمی به جهانیان است.

مربی تیم ملی ادامه داد: با توجه به دوری بازیکنان لیگ برتری از تمرین، شرایط بازی برای آن‌ها سخت بود. تیم ملی نیجریه تیم قدرتمندی بود و بازیکنان نتوانستند خودشان را نشان دهند اما نتیجه عادلانه در این دیدار مساوی بود و شانس با ما یار نبود. کاستاریکا تیم بسیار آماده، جوان و دونده‌ای بود و با توجه به تمرینات، نمایش بهتری داشتیم و خدا را شکر توانستيم با نتیجه پرگل آن‌ها را برخلاف پیش‌بینی‌شان شکست دهیم. به اهداف خود در اردو رسیدیم و اردوی بسیار خوبی داشتیم.

او در مورد برگزاری لیگ برتر عنوان کرد: با توجه به شرایط چند هفته را از دست دادیم و بازیکنان به نحوی می‌خواهند شرایط بدنی خود را ایده‌آل نگه دارند. اگر فدراسیون بتواند در این شرایط و فرصت کم و باوجود جدایی بازیکنان تاثیرگذار خارجی، لیگ را برگزار کند، کار مشکل و بزرگی است. برگزاری لیگ برتر کار سختی است اما به تیم ملی کمک می‌کند. وقت زیادی نداریم و برای جام جهانی، امید ما آماده نگه داشتن بازیکنان است. اگر لیگ برگزار شود، اردویی نخواهیم نداشت و اگر لیگ برگزار نشود، اردو برای بازیکنان داخلی برگزار می‌کنیم. 

رضایی در مورد برگزاری اردوهای کوتاه‌مدت برای بازیکنان داخلی گفت: صحبت‌ها شده که بتوانیم اردوهای کوتاه مدت برگزار کنیم که وقفه سه چهار روزه بین آن‌ها باشد و اردوی بعد را برگزار کنیم. درست است که این موضوع، شرایط ایده‌آل بدنی بازیکنان را مهیا نمی‌کند اما آن‌ها را به آمادگی ۷۰ الی ۸۰ درصد می‌رساند.  ممکن است که بازیکنان بیشتری را دعوت کنیم و هفته‌ای یک بازی درون تیمی برای آن‌ها برگزار کنیم. برای بازیکنان ملی‌پوش، یکی از دو موضوع برگزاری اردو یا لیگ برتر باید فراهم شود.

وی در خصوص حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران اظهار داشت: از این به بعد باید کلمه وطن را وتن بنویسیم چراکه لازم است به وطن، تن آدم نگاه کنیم و این سنخیت بیشتری با مردم ایران دارد. همه نگرانیم و کشورمان را مانند جانمان دوست داریم. دوست داریم بهترین‌ها برای مردم عزیز و دوست‌داشتنی ایران رقم بخورد. مردم ایران در مدت اذیت شدند. این جنگ ناخواسته به ما تحمیل شد. خیلی خانواده‌ها عزیزانشان را از دست دادند و هیچگونه نمی‌شود این داغ را نادیده گرفت. مثل همه مردم کشورمان، تمام وجود ما این خاک، سرزمین و این کشور شده است و ان‌شاءالله اتفاقات خوبی بیفتد.

انتهای خبر/239303/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر