پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵
الخميس ٢١ شوال ١٤٤٧
Thursday 09 April 2026
متن خبر

دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهید محمدمهدی زارعی‌مفرد

چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵
دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهید محمدمهدی زارعی‌مفرد
در دیداری با خانواده شهید محمدمهدی زارعی‌مفرد، دکتر سید رضا موسوی‌نیا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دكتر داريوش جاويد معاون محترم توسعه و مديريت منابع دانشگاه و روسا و معاونین دانشگاه‌های شهرقدس و صفادشت حضور یافتند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، در مراسمی که با حضور داریوش جاوید معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، دکتر سید رضا موسوی‌نیا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و روسا و معاونین دانشگاه‌های شهرقدس و صفادشت برگزار شد، از مقام شامخ شهید محمدمهدی زارعی‌مفرد تجلیل به عمل آمد و با خانواده وی دیدار شد.

دکتر موسوی‌نیا در این دیدار با تأکید بر حفظ یاد شهدا به عنوان «سرمایه‌های معنوی دانشگاه و جامعه»، اظهار داشت: «شهید زارعی‌مفرد و دیگر شهیدان، چراغ‌های راهی هستند که ارزش‌های ایثار و میهن‌دوستی را برای نسل‌های آینده روشن نگه می‌دارند.»

وی شهدا را انسان‌های ویژه‌ای دانست که توفیق شهادت یافته‌اند و افزود: «شهیدانی که در جریان جنایات استکبار جهانی به شهادت رسیدند، جایگاهی رفیع دارند. خون شهید اثرگذار، برکت‌آور و عامل تحول است.»

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، شهدا را عامل ماندگاری و پایداری اسلام و انقلاب برشمرد و تصریح کرد: «اگر این شهیدان نبودند، کشور سال‌ها قبل از دست رفته بود. خداوند شر مستکبران را با بندگان صالح خود دفع می‌کند و اگر دفاع و مقاومت رزمندگان اسلام نبود، دشمن رحم نمی‌کرد.»

در ادامه دیدار، دکتر جاوید با اشاره به جایگاه رفیع شهدا و خانواده‌های آگاهن، گفت: «ما آمدیم اینجا تا در واقع از وجود شما و این شهدای عزیز بهره‌مند شویم». وی این نگاه را نشان‌دهنده‌ی ادای دین و بهره‌گیری معنوی مسئولان و جامعه از روحیه ایثار و ایمان خانواده‌های شهدا دانست.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «ما همه تلاشمان این است که در خدمت خانواده‌ی شهدا باشیم. در دانشگاه نیز هر کاری از دستمان بربیاید، برای خانواده‌ی شهدا و دانشجویانمان کوتاهی نمی‌کنیم». این سخن تعهد عملی دانشگاه را در حمایت از ایثارگران و ترویج فرهنگ شهادت در محیط علمی نشان می‌دهد.

دکتر داریوش جاوید در ادامه سخنان خود به خدمات و ایثارگری دکتر موسوی نیا اشاره کرد و گفت: تلفیق مسئولیت مدیریتی با سابقه‌ی شخصیِ رزم و ایثار، جانبازی و اسارت، دکتر موسوی نیا را به افرادی امین و شاخص برای خدمت به جامعه ایثارگر تبدیل می‌کند. دیدار‌های اینچنینی یادآور عظمت فداکاری شهدا و تداوم راه آگاهن از طریق صبر و استواری خانواده‌هایشان است.

این دیدار در فضایی صمیمی و با بیان خاطراتی از شهید و اهدا لوح تقدیر و سبد گل تجلیل به عمل آمد.

انتهای خبر/239675/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر