جمعه ۰۱ خرداد ۱۴۰۵
الجمعة ٠٥ ذی‌الحجه ١٤٤٧
Friday 22 May 2026
متن خبر

رجاییان: خبر واگذاری باشگاه آلومینیوم کذب است/ کسب مجوز حرفه ای موفقیت بزرگ آسیایی است

جمعه ۰۱ خرداد ۱۴۰۵
رجاییان: خبر واگذاری باشگاه آلومینیوم کذب است/ کسب مجوز حرفه ای موفقیت بزرگ آسیایی است
مدیرعامل باشگاه آلومینیوم گفت: خبر واگذاری باشگاه کذب محض است و هواداران فوتبال اراک نگران نباشند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، محمد رجاییان مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک ضمن تبریک کسب مجوز حرفه ای باشگاه گفت: با حمایت‌های مجموعه بزرگ شرکت آلومینیوم شامل سهامداران ،هیات مدیره، مدیرعامل و کارکنان شریف و زحمتکش شامل هیات مدیره، معاونین و کارشناسان این موفقیت بزرگ در آسیا نصیب ورزش استان مرکزی و باشگاه گردید.

محمد رجاییان افزود: همدلی و وفاق بین همه مسئولان استان مرکزی با رهبری استاندار بومی و موفق، معاونین استانداری، اعضای شورای تامین، مدیرکل ورزش و جوانان و همکاران، هیات فوتبال استان مرکزی و شهرستان اراک، پلیس، شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی و هواداران متعصب موجب شد تا تلاش‌های مسئولان باشگاه در این راهبرد سخت و دشوار به ثمر بنشیند و این باشگاه ریشه‌دار دوباره مجوز حرفه‌ای آسیا را کسب نماید.

وی گفت: باشگاه آلومینیوم خط قرمز مردم و مسئولان استان مرکزی است و هواداران فوتبال اراک نگران نباشند چرا که با وجود مسئولان پیگیر و دلسوز، باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم مسیر خود را ادامه خواهد داد.

مدیرعامل باشگاه آلومینیوم تاکید کرد: شرکت سهامی تولید آلومینیوم ایران حدود ۲۰ سال اصلی‌ترین حامی باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم در ورزش قهرمانی و حرفه ای بوده است و مدیران این شرکت همواره بر رعایت قانون و در نظر گرفتن صرفه و صلاح مجموعه شرکت و باشگاه تاکید داشته و خوشبختانه در این سالها موفقیت‌های زیادی حاصل شده که پایه و اساس آن هم همین توجه به استانداردهای فوتبال و هزینه‌های منطقی است.

رجاییان افزود: در این سال‌ها در راستای صرفه جویی بیشتر و قرار گرفتن در مسیر درست اداره شرکت و حضور در عرصه مسئولیت‌های اجتماعی، هیات مدیره شرکت به دنبال ورود شرکای تجاری در بخش های مختلف و به خصوص باشگاه فوتبال بوده است.

وی اضافه کرد: افراد و شرکت های بی شماری متقاضی شده و تا این لحظه هیچ کدام تایید صلاحیت نشده اند تا بتوانند شرکت را در این مسئولیت بزرگ یاری کنند.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک بیان کرد: امروز هم چند مجموعه صنعتی متقاضی شراکت در اداره باشگاه هستند که مدیران شرکت درصددند با نظرخواهی و تایید مسؤولین استان و نهادهای تصمیم ساز مذاکرات جدی خود را انجام دهند.

وی افزود: در این مسیر عده ای که نه دلشان برای فوتبال اراک سوخته و نه برای هواداران متعصب این شهر با انتشار اخبار دروغین و نگران کننده حال مردم را خراب می کنند که اصلا منطقی و اصولی نیست.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک گفت: هواداران فوتبال اراک نگران نباشند چرا که با وجود مسولان پیگیر و دلسوز باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم مسیر خود را ادامه خواهد داد و قطعا با افراد سودجو و مخرب در این مسیر برخورد خواهد شد.

وی خبر واگذاری باشگاه را کذب محض دانست و افزود: تیم فوتبال آلومینیوم پس از ۱۸ سال فعالیت در لیگ یک و خون دل خوردن هواداران امروز یکی از باشگاههای منظم لیگ برتر فوتبال ایران است که به دلایل مختلف زمینه معرفی شهر اراک را در سراسر دنیا رقم زده است.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک بیان کرد: از استاندار ورزش دوست و اعضای شورای تامین استان که همواره پای کار ورزش و فوتبال بوده‌اند، درخواست دارم اجازه ندهند هر مجموعه یا فردی بدون صلاحیت درباره این سند افتخار و برگ زرین ورزش استان و کشور اظهار نظر کند و در این شرایط بحرانی و سخت به دنبال تخریب فضای عمومی جامعه باشند.

انتهای خبر/250316/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر