جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵
الجمعة ١٩ ذی‌الحجه ١٤٤٧
Friday 05 June 2026
متن خبر

بارندگی در نوار شمالی کشور ادامه دارد

جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵
بارندگی در نوار شمالی کشور ادامه دارد
سازمان هواشناسی از تداوم بارش‌ها در استان‌های واقع در شمال غرب، شمال و شمال شرق و افزایش دو درجه‌ای دمای پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آگاه از سازمان هواشناسی، امروز بارش‌ها در مناطقی از استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، استان‌های ساحلی دریای خزر، ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت که در برخی ساعات، احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود.

فردا شنبه نیز این شرایط جوی در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل ادامه می‌یابد؛ همچنین برای این روز، بارش‌های پراکنده در استان‌های گیلان و مازندران دور از انتظار نیست.

روز یکشنبه نیز مجددا بارش‌ها در مناطق شمال‌غرب و سواحل غربی دریای خزر تقویت خواهد شد. برای سه روز آینده در ساعات بعدازظهر، روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

همچنین به گفته کارشناسان سازمان هواشناسی، دمای هوای تهران که امروز ۳۱ درجه بالای صفر است، فردا به ۳۳ درجه خواهد رسید.

شهرکرد با دمای ۶ درجه بالای صفر، امروز خنک‌ترین مرکز استان در کشور بود و شهر‌های زنجان، همدان و اردبیل نیز دمای ۹ درجه بالای صفر را ثبت کردند.

انتهای خبر/253449/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر