دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵
الاثنين ٢٢ ذی‌الحجه ١٤٤٧
Monday 08 June 2026
متن خبر

دانشگاه آزاد برای نقش‌آفرینی در دوران بازسازی و توسعه راهبردی کشور آماده شود

دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵
دانشگاه آزاد برای نقش‌آفرینی در دوران بازسازی و توسعه راهبردی کشور آماده شود
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر تأکید کرد که دانشگاه آزاد اسلامی برای نقش‌آفرینی در دوران بازسازی و توسعه راهبردی کشور آماده شود.

به گزارش خبرگزاری آگاه، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر و هیئت همراه بر ضرورت تغییر آرایش مدیریتی دانشگاه‌ها متناسب با نیاز‌های آینده تأکید کرد و خواستار ورود جدی این دانشگاه به عرصه‌های فناوری‌های نوین، صنایع دریایی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان شد.

وی با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی فعال دانشگاه‌ها در حل مسائل راهبردی کشور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید با برنامه‌ریزی دقیق، خود را برای ایفای نقش مؤثر در حوزه‌های بازسازی، فناوری‌های نوین، اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه استان بوشهر آماده کند.

امام جمعه بوشهر اظهار کرد: در شرایط کنونی کشور و تحولات منطقه‌ای، دانشگاه‌ها باید آرایش مدیریتی و علمی خود را متناسب با نیاز‌های آینده تنظیم کنند و برای ایفای نقش در بازسازی زیرساخت‌ها و توسعه کشور برنامه داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به ضرورت توسعه رشته‌های راهبردی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی باید با شناسایی نیاز‌های آینده کشور، به‌ویژه در حوزه‌های فنی، مهندسی، هوافضا، فناوری‌های نوین، سامانه‌های هوشمند، صنایع دریایی و اقتصاد دریا محور، نسبت به ایجاد یا تقویت رشته‌های مورد نیاز اقدام کند.

آیت‌الله صفایی بوشهری تصریح کرد: دانشگاه نباید صرفاً به آموزش دانشجو محدود شود، بلکه باید به مرکزی برای طراحی پروژه‌های کاربردی، تولید دانش، ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و درآمدزایی مبتنی بر فناوری تبدیل شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان بوشهر در حوزه صنایع دریایی، انرژی و فناوری‌های پیشرفته گفت: استان بوشهر از ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردار است و دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند با ورود به پروژه‌های راهبردی در حوزه‌های دریایی، هوافضا، سامانه‌های هوشمند و فناوری‌های نوین، نقش مؤثری در توسعه استان و کشور ایفا کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر همچنین بر تقویت ارتباط دانشگاه با منطقه ویژه اقتصادی و صنایع مستقر در استان بوشهر تأکید کرد و افزود: تعامل دانشگاه با بخش صنعت و مراکز اقتصادی باید به تولید دانش، حل مسائل صنایع و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی منجر شود.

وی با اشاره به ضرورت نگاه بلندمدت در برنامه‌ریزی‌های دانشگاهی خاطرنشان کرد: مدیران دانشگاه باید استان بوشهر را در افق ۵۰ سال آینده ببینند و متناسب با نیاز‌های آینده برای توسعه زیرساخت‌های علمی، پژوهشی و فناوری برنامه‌ریزی کنند.

امام جمعه بوشهر، توسعه زیرساخت‌های دانشگاهی را ضروری دانست و یادآور شد: دانشگاه باید از بالاترین استاندارد‌های علمی و عمرانی برخوردار باشد و سازه‌ها و تجهیزات آن متناسب با شرایط اقلیمی استان و معیار‌های روز جهانی طراحی شود.

وی همچنین بر حمایت از تولیدات فناورانه، شرکت‌های دانش‌بنیان و جذب اعتبارات ملی تأکید کرد و افزود: ارتباط مستمر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق‌های حمایتی و بخش خصوصی می‌تواند زمینه رشد محصولات فناورانه و تجاری‌سازی دستاورد‌های علمی دانشگاه را فراهم کند.

آیت‌الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، صنایع دریایی، بازیافت آبزیان، فناوری‌های نگهداری خرما و گردشگری سلامت دریامحور اشاره کرد و خواستار ورود دانشگاه به این عرصه‌ها شد.

وی با تقدیر از تلاش‌های مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، وحدت، همدلی، خرد جمعی و نگاه آینده‌نگر را از مهم‌ترین عوامل پیشرفت مجموعه‌های علمی دانست و ابراز امیدواری کرد این دانشگاه بتواند در مسیر توسعه علمی، اقتصادی و فرهنگی استان نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

انتهای خبر/254204/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر