چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
الأربعاء ٢٤ ذی‌الحجه ١٤٤٧
Wednesday 10 June 2026
متن خبر

رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد بوشهر ابقا شد/ ارتقای مرکز به سطح دو مراکز تحقیقاتی کشور

چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد بوشهر ابقا شد/ ارتقای مرکز به سطح دو مراکز تحقیقاتی کشور
رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برای یک دوره دیگر در سمت خود ابقا شد؛ مرکزی که به گفته مسئولان دانشگاه، در ارزیابی اخیر موفق به ارتقا به سطح دو مراکز تحقیقاتی کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری آگاه، رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برای یک دوره دیگر در سمت خود ابقا شد؛ مرکزی که به گفته مسئولان دانشگاه، در ارزیابی اخیر موفق به ارتقای به سطح دو مراکز تحقیقاتی کشور شده است.

به پیشنهاد عبدالرحیم پذیرا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و با تأیید معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، حکم ناصر امینی به‌عنوان رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برای یک دوره دیگر تمدید شد.

در آیین اعطای این حکم که با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد، روح‌الله ارشادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با اشاره به عملکرد پژوهشی این مرکز، از دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی آن تقدیر کرد.

ارشادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آگاه اظهار کرد: مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بهبود شاخص‌های پژوهشی، افزایش تولید علمی و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، در ارزیابی اخیر مراکز تحقیقاتی کشور موفق شد به سطح دو مراکز تحقیقاتی ارتقا یابد.

وی این موفقیت را نتیجه تلاش اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و مدیران مرکز دانست و افزود: ارتقای جایگاه این مرکز نشان‌دهنده ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در حوزه علوم رفتاری است.

رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز در تشریح برنامه‌های این مرکز برای سال جاری گفت: توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی با رویکرد پاسخگویی به نیاز‌های جامعه و دستگاه‌های اجرایی در اولویت برنامه‌های مرکز قرار دارد.

امینی بیان کرد: تألیف و انتشار کتاب‌های تخصصی در حوزه علوم رفتاری و سلامت روان، برگزاری همایش ملی با حضور پژوهشگران برجسته کشور و اجرای طرح‌های تحقیقاتی برون‌دانشگاهی با همکاری دستگاه‌های اجرایی از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده مرکز در سال جاری است.

وی ادامه داد: برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره علمی، طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی کاربردی و مهارت‌افزا برای دانشجویان، راه‌اندازی و فعال‌سازی آزمایشگاه تخصصی روان‌شناسی و علوم رفتاری و همچنین گسترش انتشار مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی از دیگر برنامه‌های مرکز خواهد بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، مرکز تحقیقات علوم رفتاری ضمن ارتقای هرچه بیشتر جایگاه علمی خود، نقش مؤثرتری در شناسایی و حل مسائل و چالش‌های جامعه ایفا کند.

انتهای خبر/254910/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر