جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
الجمعة ٠٤ محرم ١٤٤٨
Friday 19 June 2026
متن خبر

ملت ایران وحدت و انسجام خود را حفظ می‌کند؛ تسلیم نظر مقام معظم رهبری هستیم

جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
ملت ایران وحدت و انسجام خود را حفظ می‌کند؛ تسلیم نظر مقام معظم رهبری هستیم
امام جمعه ساری عنوان کرد: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نیست و ما تسلیم نظر رهبری و شورای عالی امنیت ملی هستیم و وحدت و انسجام خود را حفظ می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری آگاه، محمدباقر آیت‌الله محمدی‌لائینی در خطبه‌های نماز جمعه ساری با استناد به بیانات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: نظر اصولی رهبر معظم انقلاب، علی الاصول چیز دیگری بوده است؛ از این رو انتظار می‌رود مسئولان بر اساس همان نظر اصلی عمل کنند.

وی افزود: رئیس جمهور به‌عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی، دو تعهد داده‌اند، نخست پاسداشت حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت و دوم اینکه زیر بار زیاده‌خواهی آمریکا نخواهند رفت. مقام معظم رهبری نیز به‌دلیل همین تعهدات، اجازه این تفاهم را صادر فرموده‌اند.

امام جمعه ساری تصریح کرد: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نیست و ما تسلیم نظر رهبری و شورای عالی امنیت ملی هستیم و وحدت و انسجام خود را حفظ می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، گفت: حضرت ابا عبد الله الحسین فرمودند که انسان کریم کسی است که گفتار و کردارش یکی باشد و تناقض نداشته باشد.

آیت الله محمدی‌لائینی با بیان اینکه امام حسین (ع) گرفتار کسانی بود که کرامت نداشتند و قطع رحم کردند، اضافه کرد: امام حسین (ع) در کنار پیکر مطهر حضرت علی اکبر(ع) به عمر سعد فرمود که خدا رحم تو را قطع کند، چنان که رحم مرا قطع کردی.

وی با تأکید بر اهمیت صله رحم افزود: هرکس دوست دارد عمرش طولانی شود و روزی‌اش زیاد گردد، باید صله‌رحم انجام دهد.

امام جمعه ساری در ادامه با اشاره به هفته امر به معروف و نهی از منکر، این دو فریضه را از اهداف قیام عاشورا دانست و اظهار داشت: متأسفانه درباره برخی منکرات شنیده می‌شود که گفته‌اند کاری نداشته باشید، در حالی که خداوند به صراحت بر انجام این فریضه‌ها دستور داده است.

نقش راهبردی رسانه در جنگ شناختی

وی همچنین با گرامی داشت سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، بر نقش راهبردی رسانه در جنگ شناختی تأکید کرد و از همه دستگاه‌ها خواست فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی خود را گسترش دهند.

آیت الله محمدی لائینی روز بسیج اساتید را گرامی داشت و از اساتید همراه با فرهنگ بسیجی تقدیر کرد و همچنین از جامعه بازاریان و اصناف به خاطر همراهی با انقلاب و ارائه خدمات صادقانه به مردم تشکر کرد.

امام جمعه ساری از هیئت‌های مذهبی که امسال حضور در میدان را بر جلسات هیئتی خود مقدم داشتند، قدردانی کرد و از حضور پرشور مردم در عزاداری‌های حسینی تقدیر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به پویش‌هایی که پس از شهادت امام حسین با شعار یا لثارات الحسین شکل گرفت، گفت: امروز ما به شعار یا لثارات خامنه‌ای نیز نیاز داریم و دشمنان نباید گمان کنند که مردم ما از خون خواهی دست بر می‌دارند.

وی افزود: مردم ایران، قصاص خون به ناحق ریخته شده را از شخص ترامپ و نتانیاهو خواهند گرفت و شعار‌های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را سر می‌دهند.

آیت الله محمدی لائینی با اشاره به پویش جان فدا که بیش از ۳۲ میلیون نفر در آن ثبت‌نام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: امروز به پویش یا لثارات خامنه‌ای نیز نیاز مبرم داریم.

امام جمعه ساری در خطبه‌های خود سه انتظار اساسی از تفاهم هسته‌ای را برشمرد: بررسی دقیق مواد تفاهم‌نامه، چگونگی توافق نهایی و دریافت پیام روشنگرانه از سوی مقام معظم رهبری که تکلیف همگان را مشخص کند.

وی تأکید کرد: اگر پیام رهبری نمی‌آمد، احتمال دو گانگی و اختلاف وجود داشت؛ اما معظم له با بیان نظر اصولی خود و با استناد به تعهدات رئیس جمهور، مسیر را روشن کردند.

آیت‌الله محمدی لائینی با تأکید بر حفظ وحدت، تصریح کرد: ما یک صدا و متحد هستیم، اما به آمریکا و صهیونیست‌ها می‌گوییم اگر توافق به گونه‌ای که مصالح ملت و رهبری ایجاب می‌کند، پیش نرود، بار دیگر به میدان جنگ باز می‌گردیم و حقوق خود را از شما خواهیم گرفت.

وی همچنین از همه مسئولان، دولت مردان، کارگزاران لشکری و کشوری، صدا و سیما، ستاد نماز جمعه و دست اندرکاران برگزاری مراسم‌های عزاداری و برنامه شیر خوارگان حسینی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای خبر/256820/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر