شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵
السبت ٠٦ جمادی‌الاولی ١٤٤٨
Saturday 17 October 2026
متن خبر

خسارت ۶ هواپیما در ریاض به ۳۷۵ میلیون دلار رسید

جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵
خسارت ۶ هواپیما در ریاض به ۳۷۵ میلیون دلار رسید
ارزش بیمه‌ای ۶ فروند هواپیمای آسیب‌دیده در فرودگاه ریاض، بر اساس گزارش داخلی یک شرکت بیمه، حدود ۳۷۵ میلیون دلار برآورد شده است؛ یک فروند از این هواپیما‌ها به‌طور کامل از رده خارج شده و پنج فروند دیگر آسیب دیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال با استناد به گزارش داخلی یک شرکت بیمه اعلام کرد مجموع ارزش بیمه شده ۶ هواپیمای آسیب دیده در ریاض به حدود ۳۷۵ میلیون دلار می‌رسد.

بر اساس این گزارش، یک فروند هواپیما به‌طور کامل از رده خارج شده و پنج فروند دیگر درجاتی از آسیب را متحمل شده‌اند. در میان هواپیما‌های آسیب‌دیده، یک فروند ایرباس A۳۲۰ متعلق به شرکت هواپیمایی سعودی قرار دارد؛ همچنین گزارش‌ها از آسیب دیدن یک فروند بوئینگ ۷۸۷ متعلق به شرکت ریاض ایر حکایت دارند.

وال‌استریت ژورنال همچنین گزارش داد شرکت‌های هواپیمایی عربستان برای انتقال هواپیما‌های خود از فرودگاه ریاض به دیگر فرودگاه‌ها اقدام کرده‌اند. بر اساس داده‌های رهگیری پرواز، شمار هواپیما‌های مستقر در این فرودگاه از ۱۳۴ فروند به ۳۸ فروند تا ظهر چهارشنبه کاهش یافته است.

این آسیب‌ها نگرانی‌هایی درباره افزایش هزینه بیمه خطرات جنگی برای شرکت‌های هواپیمایی عربستان ایجاد کرده است؛ به‌ویژه آنکه شرکت‌های سعودی قرار است بیمه‌نامه‌های خود را در ماه آینده تمدید کنند.

انتهای خبر/283343/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر