پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۴
الخميس ٢٤ ذی‌القعده ١٤٤٦
Thursday 22 May 2025
متن خبر

بخش خصوصی ۹۰ درصد اقتصاد خراسان رضوی را مدیریت می‌کند

چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
بخش خصوصی ۹۰ درصد اقتصاد خراسان رضوی را مدیریت می‌کند

بخش خصوصی ۹۰ درصد اقتصاد خراسان رضوی را مدیریت می‌کند

غلامحسین مظفری، چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌، در افتتاحیه نخستین نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مشهد، اظهار کرد: اشتیاق و استقبال شرکت‌کنندگان از این نمایشگاه فراتر از انتظار بود و این نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در حوزه سرمایه‌گذاری است. باید تلاش کنیم تا این ظرفیت‌ها به فعلیت برسد.

وی با اشاره به سهم بالای بخش خصوصی در اقتصاد استان ادامه داد: سرمایه اصلی ما، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی‌اند؛ از این رو وظیفه دولت، فراهم‌سازی بستری مناسب برای ایجاد ارتباط منطقی و مؤثر بین بخش خصوصی و ارکان دولتی است. خوشبختانه در این نمایشگاه شاهد حضور مدیران ارشد بانک‌های بزرگ کشور، بانک‌های خصوصی، شرکت‌های بیمه، بورس و سایر نهادهای سرمایه‌گذاری هستیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: سرمایه، دانش و ساختار سه رکن اساسی توسعه هستند و امروز در این نمایشگاه، تمرکز ویژه‌ای بر رکن اول یعنی سرمایه صورت گرفته است. بانک‌ها به عنوان نهادهای سپرده‌پذیر و بازار سرمایه به عنوان ابزاری برای سرمایه‌گذاری بلندمدت، نقش مهمی در شکل‌گیری زیرساخت‌های توسعه دارند.

مظفری بر اهمیت پنل‌های تخصصی و جلسات رودررو در طول چهار روز برگزاری نمایشگاه مشهد اینوکس - فاینکس تأکید کرد و گفت: این تعاملات فرصت مناسبی برای پیوند سرمایه‌گذاران و نهادهای سرمایه‌پذیر در استان فراهم می‌کند. از وزارت اقتصاد و سازمان بورس درخواست کرده‌ام این نمایشگاه در تقویم رسمی سالانه کشور قرار گیرد و از هم‌اکنون آمادگی داریم دبیرخانه دائمی آن را برای سال آینده در مشهد مستقر کنیم.

انتهای خبر/166169/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر