دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
الاثنين ٠٦ ذی‌الحجه ١٤٤٦
Monday 02 June 2025
متن خبر

خیرین در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی همراه هستند

شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴
خیرین در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی همراه هستند

خیرین در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی همراه هستند

عبدالمجید کشوری امروز شنبه، دهم خرداد در همایش نسیم مهر بروجرد که در کانون بسیج برگزار شد، اظهار کرد: هدف از دعوت خیرین و مردم به این جشن‌ها تقدیر و تشکر از آنها و بزرگداشت روز نسیم مهر است.

وی خاطرنشان کرد: انتظار ما از انجمن و اعضا این است که سطح این خدمات را افزایش دهند و خدمات خوبی به جامعه هدف انجام می‌شود.

مدیرکل زندان‌های لرستان اضافه کرد: انجمن حمایت از خانواده زندانیان توسط خیرین اداره می‌شود و خدمات شایانی به این قشر آسیب‌پذیر ارائه می‌دهند.

کشوری بیان کرد: سرپرست خانواده گاهی برای امرارمعاش خانواده به دلایل مختلف راهی زندان می‌شود، خانواده زندانیان بعد از این نیاز به همراهی و مشارکت برای تأمین معیشت دارند که انجمن حمایت از خانواده زندانیان این مهم را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: برخی از زندانیان برای اعزام به کار موافقت می‌کنند و مشغول به کار می‌شوند و دستمزد به آن‌ها پرداخت‌ می‌شود که در این راستا سال گذشته ۵۴ میلیارد تومان دستمزد پرداخت شده که نسبت به سال ما قبل افزایش داشته است.

مدیرکل زندان‌های لرستان با اشاره به تسهیلات اشتغال‌زایی افزود: همچنین در مدت یاد شده ۳۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده است.

انتهای خبر/169560/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر