پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴
الخميس ٠٩ ذی‌الحجه ١٤٤٦
Thursday 05 June 2025
متن خبر

هوشمندسازی و امداد الکترونیک در خدمت توسعه عدالت اجتماعی/ سمنان پیشرو در خدمات حمایتی

سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴
هوشمندسازی و امداد الکترونیک در خدمت توسعه عدالت اجتماعی/ سمنان پیشرو در خدمات حمایتی

هوشمندسازی و امداد الکترونیک در خدمت توسعه عدالت اجتماعی/ سمنان پیشرو در خدمات حمایتی

محمدحسین  ذوالفقاری با حضور در آگاه، در گفت‌وگو با خبرنگاران این رسانه اظهار کرد: توجه ویژه به هوشمندسازی سبب شده که کمیته امداد امام استان همه ماموریت‌های قبلی را با نیرو و هزینه کمتری به سرانجام برساند.

وی از تحقق حقیقی آنچه «امداد الکترونیک» می‌خواند در این استان خبر داد و افزود: گسترگی بالای جغرافیایی استان، هزینه فعالیت‌ها در استان را افزایش می‌دهد، اما رویکرد هوشمندسازی به خدمات سبب شده که این نهاد حمایتی ضمن تسریع در روند خدمات‌رسانی و توسعه عدالت اجتماعی، بهره‌وری نیروی انسانی را تا حد بسیار زیادی نیز افزایش دهد.

 مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه بسیاری از افراد جامعه هدف کمیته امداد در مناطق روستایی و دورافتاده هستند ادامه داد: با تحقق امداد الکترونیک در کمیته امداد، دیگر مددجو از اینکه کیلومترها بیاید و در ادارات کمیته امداد حضور بیابد، بی‌نیاز شده است. از طرفی دسترسی بالای کمیته امداد به اطلاعات و داده‌ها سبب شده که روند شناسایی نیازمندان در استان با دقت بسیار بیشتری انجام و همکاران ما در درب منزل آنها حضور بیابند و از این طریق نه تنها به کرامت انسانی مددجو توجه شده بلکه تکریم ارباب رجوع نیز در عمل لتفاق می‌افتد.

وی از جلوگیری از هدررفت منابع و انجام هزینه‌کردها در بهترین جای ممکن به عنوان دیگر مزیت این رویکرد نام برد و خاطرنشان کرد: در این رویکرد نه‌تنها سطح خدمت‌دهی به مددجویان ارتقا یافته بلکه خیرین نیز با فراغ بال و شفافیت بیشتری می‌توانند کمک‌های خود را به طور مستقیم به اقشار نیازمند برسانند.

رنگین کردن سفره نیازمندان در عید قربان

وی با اشاره به سطح بالای دسترسی مردم و روستاییان استان به اینترنت گفت: خوشبختانه استان سمنان از زیرساخت‌های خوبی در این بخش برخوردار است و همین زمینه را برای تحقق دولت الکترونیک و امداد الکترونیک در شهرستان‌های مختلف استان فراهم کرده است.

ذوالفقاری از برنامه‌ریزی کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، حجاج و خیرین هم‌استانی برای رنگین کردن سفره نیازمندان در عید قربان خبر داد و اظهار کرد: در همین راستا ۱۶۳ مرکز نیکوکاری و دفاتر ۱۱گانه کمیته امداد در سراسر استان آماده دریافت دام، کمک نقدی و گوشت قربانی هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان اضافه کرد: دام‌های زنده جمع آوری شده پس از ذبح شرعی با همکاری اداره کل دامپزشکی بعد از ۴۸ ساعت با رعایت مسائل بهداشتی و با اولویت خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج و دارای سوء تغذیه توزیع می‌شود

خدمات‌دهی به ۱۰۰۰ بیمار صعب‌العلاج در استان

وی از وجود بیش از ۳۰ هزار نفر مددجوی تحت حمایت کمیته امداد در استان سمنان خبر داد و افزود: هفت هزار و ۸۶۷ نفر از این مددجویان را افراد سالمند و هشت هزار نفر را کودکان ایتام و محسنین تشکیل می‌دهند.

وی از توجه ویژه این نهاد حمایتی بزرگ به بیماران خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ بیمار صعب‌العلاج تحت حمایت کمیته امداداستان سمنان هستند.

پویش استانی «نذر قربانی»

وی از برنامه‌ریزی برای اجرایی شدن پویش استانی «نذر قربانی» در آستانه عید قربان خبر داد و از عموم هم‌وطنان خواست با مشارکت در این پویش به رنگین‌شدن سفره نیازمندان در این استان کمک کنند.

ذوالفقاری ادامه داد: شماره کارت  ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۴۳۸ اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان و کد دستوری #۰۲۳*۸۸۷۷* را از جمله راه‌های مشارکت هم‌استانی‌های خیرخواه در پویش نذر قربانی است.

وی با اشاره به روند کاهشی استفاده از صندوق‌های قدیمی صدقه در استان از برپایی پویش هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی در ادامه‌ی رشد روند هوشمندسازی در کمیته امداد استان خبر داد و گفت: هم‌استانی‌های نیکوکار از هر کجای این استان می‌توانند با ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۳ لینک ثبت‌نام صندوق صدقه الکترونیکی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه لینک ثبت‌ نام با قابلیت انتخاب هر استان، برای متقاضیان ارسال می‌شود اظهار کرد: لینک‌های اختصاصی ثبت‌ نام صندوق صدقه الکترونیکی به صورت ملی و استانی در سامانه‌های اطلاع‌رسانی کمیته امداد، در دسترس قرار گرفته است.

ذوالفقاری از عزم کمیته امداد برای افزایش صندوق‌های صدقه الکترونیکی خبر داد و گفت: هدف کمیته امداد امام خمینی در ترویج جمع آوری صدقات از خیرین و مردم نیکوکار به روش مجازی، حذف صندوق‌های فیزیکی و حرکت به سمت پرداخت صدقه از طریق الکترونیک است.

خرید بیش از ۳۰۰۰ عینک برای مددجویان هم‌استانی

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به توسعه خدمات حوزه سلامت به مددجویان تحت‌ پوشش در استان از ارائه نزدیک به ۲۵۰۰ خدمت بینایی سنجی با اجرای یک طرح در این استان خبر داد و اظهار کرد: در همین راستا با حضور گروه جهادی تخصصی بینایی‌سنجی کیمیاگران و قرارگاه حاج عبدالله والی در مناطق محروم این استان در مجموع ۲۴۹۱ خدمت بینایی‌سنجی رایگان به مددجویان هم‌استانی ارائه شده است.

وی از حضور این گروه جهادی در ۱۷ منطقه محروم استان خبر داد و تصریح کرد: این گروه جهادی، این حجم از خدمات را طی دو هفته کاری به مددجویان نیازمند ارائه و با تجویز ۳۰۲۵ عدد عینک به بهبود کیفیت زندگی جامعه هدف در استان کمک کرد.

ذوالفقاری با بیان اینکه این عینک‌ها در حال ساخت هستند اضافه کرد: بزودی همه عینک‌ها در درب منزل تحویل مددجویان هم‌استانی خواهد شد.

شناسایی ۵۰ مورد عارضه چشمی کاتاراکت بین مددجویان استان

وی با بیان اینکه خدمات این گروه جهادی محدود به تجویز عینک نبوده است، خاطرنشان کرد: تیم‌های تخصصی چشم‌پزشکی بیش از ۵۰ مورد تشخیص عارضه چشمی کاتاراکت یا آب مروارید در بین مددجویان داشته که هماهنگی لازم برای عمل کاملا رایگان همه آنها در بیمارستان‌های استان فراهم شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به نیاز بالای بخش زیادی از جامعه هدف کمیته امداد به خدمات حوزه سلامت در سراسر استان بیان کرد: در همین راستا مراکز «تقبل هزینه» و مراکز طرف قرارداد کمیته امداد در سراسر استان افزایش می‌یابد.

ذوالفقاری گفت: در حال حاضر افزون بر ۳۰ مرکز درمانی، بیمارستانی و ... با کمیته امداد استان قرارداد داشته و خدمات رایگان به مددجویان هم‌استانی ارائه می‌دهند.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان به عنوان یکی از موفق ترین مراکز وابسته به کمیته امداد امام در این استان نام برد و خاطرنشان کرد: در همین راستا بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در سرفصل‌های حمایتی، مسکن، فرهنگی و اشتغال و خودکفایی به مددجویان این استان پرداخت شده است.
پرداخت تسهیلات ۷۵ میلیاردی در سمنان
مدیر صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان سمنان نیز از این صندوق به عنوان یکی از موفق‌ترین صندوق‌ها در تحقق بانکداری اسلامی نام برد و گفت: این صندوق با پرداخت ۳۵۰۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه در سرفصل‌های حمایتی، مسکن، فرهنگی و اشتغال و خودکفایی کمک قابل توجهی به رفع محرومیت از چهره استان و بویژه جامعه هدف کمیته امداد در استان داشته است.

حمیدرضا مداح خاطرنشان کرد: این صندوق در ۱۴ ماه گذشته افزون بر ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات در استان پرداخت کرده است.

وی از تعامل خوب این صندوق با خیرین هم‌استانی خبر داد و گفت: در نتیجه این تعامل با خیرین و نیکوکاران با هدف ترویج و گسترش فرهنگ احسان و سنت الهی قرض‌الحسنه هشت میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان در قالب جذب سپره و یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان نیز کمک مردمی «قرض ماندگار» جذب کرده است.

وی از افتتاح نزدیک به ۷۰ هزار حساب پس‌انداز در این صندوق خبر داد و تصریح کرد: تمامی سرمایه‌های جذب شده در این صندوق صرف فعالیت‌های حمایتی از محرومان و مددجویان تحت‌پوشش می‌شود.

مداح با بیان اینکه این صندوق قرض‌الحسنه با مجوز بانک مرکزی و باهدف ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه راه‌اندازی شده اضافه کرد: تمامی تسهیلات اعطایی با راحت‌ترین شرایط ضمانتی و بدون نیاز به ضامن کارمند به مددجویان ارائه می‌شود.

وی گفت: با وجود سهولت بسیار بالا در پرداخت تسهیلات، این صندوق با کمتر از هشت‌دهم درصد، کمترین معوقه را در بین موسسات مالی دارد.

انتهای خبر/170854/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر