سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
الثلاثاء ٢٩ شعبان ١٤٤٧
Tuesday 17 February 2026
متن خبر

افزایش ۵۰ درصدی ثبت‌نام داوطلبان شوراها در روستاهای بستک

دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
افزایش ۵۰ درصدی ثبت‌نام داوطلبان شوراها در روستاهای بستک

افزایش ۵۰ درصدی ثبت‌نام داوطلبان شوراها در روستاهای بستک

ماشاءالله خنجیدر گفت‌وگو با آگاه با اشاره به روند ثبت‌نام داوطلبان اظهار کرد: تا پایان چهارمین روز از ثبت‌نام، شاهد افزایش حدود ۵۰ درصدی تعداد داوطلبان نسبت به دوره ششم شوراهای اسلامی بوده‌ایم.

وی افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر برای حضور در هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی بستک ثبت‌نام کرده‌اند که این ثبت‌نام‌ها هم به‌صورت حضوری و هم غیرحضوری انجام شده و داوطلبان استقبال مناسبی از هر دو شیوه داشته‌اند.

خنجی با بیان اینکه افزایش تعداد داوطلبان نشان‌دهنده علاقه‌مندی مردم به مشارکت در مدیریت محلی است، تصریح کرد: این میزان استقبال می‌تواند نویدبخش رقابتی سالم و انتخاب افرادی توانمند برای شوراهای اسلامی روستاها باشد که نقش مهمی در توسعه و پیگیری مطالبات مردمی دارند.

رئیس هیئت اجرایی انتخابات شورای اسلامی بخش مرکزی بستک در ادامه با اشاره به روند مطلوب ثبت‌نام گفت: تمامی تمهیدات لازم برای ثبت‌نام داوطلبان فراهم شده و همکاران ما آمادگی کامل برای پاسخگویی و راهنمایی متقاضیان را دارند تا فرآیند ثبت‌نام بدون مشکل انجام شود.

وی در پایان با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی داوطلبان، از متقاضیان خواست ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند و خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم داوطلبان در اسرع وقت نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند تا از ازدحام و مشکلات احتمالی در روزهای پایانی جلوگیری شود.

انتهای خبر/229696/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر