یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴
الأحد ٢٦ رمضان ١٤٤٧
Sunday 15 March 2026
متن خبر

معزی‌فر: ترامپ عرضه انتخاب شهردار هم ندارد/مزدوران ورزشی نمی خواهد دایه مهربان تر از مادر برای مردم شوند

شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴
معزی‌فر: ترامپ عرضه انتخاب شهردار هم ندارد/مزدوران ورزشی نمی خواهد دایه مهربان تر از مادر برای مردم شوند
دبیر سابق فدراسیون بسکتبال گفت: جیره خوارانی که نوکر یک شبکه صهیونی شدند به فکر عقوبت گناهان کبیره خود باشند.

محسن معزی‌فر در گفت‌وگو با خبرگزاری آگاه، در خصوص لزوم حمایت جامعه ورزش از نیروهای مسلح ایران در جنگ تحمیلی با دشمنان آمریکایی ـ صهیونی اظهار داشت: این تجاوز و وحشی‌گری اتفاق جدیدی از دشمنان متجاوز نیست. آنها می‌خواهند با رعب و وحشت مردم ایران را بترسانند اما کور خوانده‌اند به هدف شوم خود برسند چون این مردم با ترس و وحشت بیگانه هستند. 

دبیر سابق فدراسیون بسکتبال افزود: من زاده دزفول هستم، شهری که موشک باران زیادی را در جنگ تحمیلی ۸ ساله عراق دید و این بار آماده شکست دشمنان متخاصم آمریکایی ـ صهیونی هستیم. این روزها می‌گذرد و اصالت و مدال قهرمانی پیروزی جنگ نصیب مردم می‌شود. جامعه ورزش همچون گذشته حامی و پشتیبان نیروهای امنیتی و نظامی است و تمام قد از حاکمیت دفاع می‌کند. اماکن ورزشی که رژیم بی‌هویت صهیونی تخریب کرد با دستان پرتوان ملت ایران بازسازی می‌شود اما ثابت شد دشمنان ما خوی ددمنشانه دارند که به بیمارستان و مدرسه دخترانه حمله می‌کنند. بعد هم وجود آن را ندارند که جنایات بزدلانه خود را گردن بگیرند. 

معزی‌فر در خصوص انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی تصریح کرد: همان طور که سیاست مداران و صاحب نظران سیاسی ایران گفتند ترامپ نمی‌تواند یک شهردار انتخاب کند چون عرضه‌اش را ندارد، گنده‌تر از دهان خود حرف زده که خواسته دخالت کند و برای کشور اصیل و متمدن ایران رهبر انتخاب کند. آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم ماست که راه رهبر شهیدمان آیت الله سید علی خامنه‌ای را با قدرت و صلابت ادامه می‌دهد. 

وی در واکنش به همصدایی مزدوران ورزشی با دشمنان متجاوز یادآور شد: بعضی به ظاهر ورزشکار می‌خواهند نقش قهرمان را برای مردم بازی کنند اما قهرمانی پوشالی هستند‌ آنها با پول مردم به جایی رسیدند و حالا در اپوزیسیون به دنبال اهدافی هستند که در قواره شان نیست. اول با بیت المال تسویه حساب کنند و حق الناسی را که بر گردن دارند پس دهند. جیره خوارانی که نوکر یک شبکه صهیونی شدند به فکر عقوبت گناهان کبیره خود باشند، نمی‌خواهد دایه مهربان‌تر از مادر مردم ایران شوند.

انتهای خبر/235361/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر