دوشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۵
الاثنين ١١ شوال ١٤٤٧
Monday 30 March 2026
متن خبر

دیپلمات روس: حل بحران خلیج فارس نیازمند کنار گذاشتن رویکردهای یک‌جانبه است

یکشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۵
دیپلمات روس: حل بحران خلیج فارس نیازمند کنار گذاشتن رویکردهای یک‌جانبه است
نماینده ویژه وزارت امور خارجه روسیه در امور خاورمیانه تأکید کرد حل بحران‌های منطقه خلیج فارس تنها در صورتی امکان‌پذیر است که بازیگران خارجی با هماهنگی یکدیگر و بر اساس قواعد مشترک عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری آگاه ولادیمیر سافرونکوف، نماینده ویژه وزارت امور خارجه روسیه در امور خاورمیانه اعلام کرد: کشورهایی که در تلاش برای حل بحران منطقه خلیج فارس هستند، نباید صرفاً بر اساس دستورکارهای محدود و خاص خود عمل کنند.

سافرونکوف در گفت‌وگو با خبرگزاری «نووستی» تأکید کرد: «حل مسئله کنونی در خلیج فارس و سایر بحران‌ها، به‌طور کلی به هماهنگی اقدامات میان بازیگران خارجی بستگی دارد. مهم است که همه بر اساس قواعدی واحد عمل کنند و تنها از دستورکارهای محدود خود پیروی نکنند.»

وی افزود: همکاری و هماهنگی میان طرف‌های مختلف، شرط اساسی برای دستیابی به یک راه‌حل پایدار در این بحران‌ها به شمار می‌رود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که از تاریخ ۲۸ فوریه (نهم اسفند ۱۴۰۴)، آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام به تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران کردند.

در مقابل، جمهوری اسلامی ایران نیز حملات متقابلی را علیه اهدافی در سرزمین‌های تحت اشغال رژیم صهیونیستی و همچنین تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا انجام داده است.

انتهای خبر/237370/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر