جمعه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
الجمعة ٠٧ ذی‌القعده ١٤٤٧
Friday 24 April 2026
متن خبر

چین ادعای ترامپ درباره کشتی توقیف‌شده در دریای عمان را رد کرد

جمعه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
چین ادعای ترامپ درباره کشتی توقیف‌شده در دریای عمان را رد کرد
وزارت امور خارجه چین اظهارات دونالد ترامپ درباره ارسال «هدیه محرمانه» از سوی چین به ایران از طریق یک کشتی توقیف‌شده را بی‌اساس دانست و بر لزوم عدم مداخله در تجارت عادی میان کشورها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری آگاه، وزارت امور خارجه چین ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره محموله یک کشتی توقیف‌شده با پرچم ایران توسط نیروی دریایی آمریکا را رد کرد.

ترامپ روز گذشته مدعی شده بود کشتی‌ای که در دریای عمان توقیف شده، در حال انتقال «هدیه‌ای محرمانه» از سوی چین به ایران بوده است.

در واکنش به این ادعا، سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که این اتهام کاملاً بی‌اساس است و هیچ حقیقتی ندارد.

وی تأکید کرد که تجارت عادی میان کشور‌ها باید محترم شمرده شود و نباید با اقدامات یک‌جانبه مختل گردد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین همچنین تصریح کرد ادعای مطرح‌شده مبنی بر اینکه این کشتی حامل «هدیه‌ای از چین» بوده، فاقد مبنای واقعی است و پکن چنین ادعایی را به‌طور کامل رد می‌کند.

انتهای خبر/242731/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر