جمعه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
الجمعة ٠٧ ذی‌القعده ١٤٤٧
Friday 24 April 2026
متن خبر

نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا علیه ایران غیرقانونی است؛ اعتماد میان تهران و واشنگتن کافی نیست

جمعه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا علیه ایران غیرقانونی است؛ اعتماد میان تهران و واشنگتن کافی نیست
نخست‌وزیر اسپانیا با انتقاد از جنگ آمریکا علیه ایران آن را مغایر با قوانین بین‌المللی دانست و تأکید کرد که نبود اعتماد میان تهران و واشنگتن چشم‌انداز دستیابی به توافق در آینده نزدیک را دشوار کرده است.

به گزارش خبرگزاری آگاه، «پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا امروز (جمعه) پیش از ورود به نشست غیررسمی سران اتحادیه اروپا در قبرس، جنگ آمریکا علیه ایران را غیرقانونی توصیف کرد و بر ضرورت احترام به قوانین بین‌المللی تأکید نمود.

سانچز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: «بحران ناشی از جنگ غیرقانونی در خاورمیانه، اهمیت پایبندی به قوانین بین‌المللی را بیش از پیش برجسته کرده است.»

به گزارش شبکه «الجزیره»، وی همچنین با اشاره به روابط تهران و واشنگتن افزود: «به نظر نمی‌رسد اعتماد کافی میان واشنگتن و تهران وجود داشته باشد تا امکان دستیابی به توافق در آینده نزدیک فراهم شود.»

نخست‌وزیر اسپانیا در ادامه هشدار داد که ادامه درگیری‌ها در خاورمیانه می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای برای نظام بین‌الملل داشته باشد و گفت: «این درگیری‌ها نظم بین‌المللی را تضعیف کرده و پایه‌های همکاری میان کشور‌ها را سست می‌کند.»

سانچز همچنین به پیامد‌های اقتصادی این بحران اشاره کرد و افزود: «از زمان آغاز جنگ در خاورمیانه، هزینه واردات سوخت‌های فسیلی تقریباً ۲۴ میلیارد یورو افزایش یافته است.»

انتهای خبر/242746/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر