یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵
الأحد ١٦ ذی‌القعده ١٤٤٧
Sunday 03 May 2026
متن خبر

سرپرست پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد

شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
سرپرست پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، سرپرست پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری آگاه، شجاع احمدوند، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حسین کلباسی اشتری به عنوان «سرپرست پژوهشکده تحول علوم انسانی» دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون پژوهشی دانشگاه، به موجب این ابلاغ، به عنوان "سرپرست پژوهشکده تحول علوم انسانی" منصوب می‌شوید.»

در این حکم «تصویرسازی از دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان قطب مطالعات راهبردی در حوزه تحول علوم انسانی»، «شناسایی و بکارگیری ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل در حوزه نقد و نظریه»، «ترجمه آثار برتر ملی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی به زبان‌های زنده دنیا»، «پیگیری برنامه اخلاق پژوهش در دانشگاه با هدف ارتقای سطح کیفی پژوهش‌های حوزه علوم انسانی» و «تعامل ساختارمند دانشگاه با دستگاه‌های و نهاد‌های فعال» از جمله مهم‌ترین وظایف محوله به سرپرست پژوهشکده تحول علوم انسانی عنوان شده است.

احمدوند همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، رئیس پیشین پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه قدردانی کرد.

انتهای خبر/245137/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر