جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵
الجمعة ١٨ محرم ١٤٤٨
Friday 03 July 2026
متن خبر

تقدیر از برگزیدگان یزدی هشتمین جشنواره فرهیختگان جوان دانش‌آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵
تقدیر از برگزیدگان یزدی هشتمین جشنواره فرهیختگان جوان دانش‌آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
آیین تقدیر از برگزیدگان استان یزد در هشتمین جشنواره فرهیختگان جوان (پروژه‌های دانش‌آموزی) با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، معاون باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه و معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه، به همراه دانش‌آموزان، والدین و مربیان، در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آگاه، آیین تقدیر از برگزیدگان استان یزد در هشتمین جشنواره فرهیختگان جوان (پروژه‌های دانش‌آموزی) با حضور دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، دکتر زهره بهشتی‌پور معاون باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه و دکتر سید علی المدرسی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه، به همراه دانش‌آموزان، والدین و مربیان در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم، از ۷ تیم برتر استان یزد که در مرحله کشوری این جشنواره موفق به کسب رتبه‌های برتر شده بودند، تقدیر به عمل آمد. این تیم‌ها در محور‌های تولید محتوای دیجیتال، دست‌سازه، سخنرانی علمی و مناظره علمی موفق به کسب عناوین برتر کشوری شدند. ۶ تیم از واحد یزد و ۱ تیم از واحد بافق حایز رتبه برتر شدند.

همچنین خانم مهرناز هادی به پاس نقش مؤثر در هدایت و راهبری فعالیت‌های پژوهشی دانش‌آموزان، به عنوان راهبر پژوهشی برتر این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

در ادامه مراسم، دانش‌آموزان برگزیده به ارائه طرح‌ها و دستاورد‌های خود پرداختند و پس از آن، تندیس جشنواره، لوح‌های تقدیر و جوایز به برگزیدگان اهدا شد.

در پایان این برنامه، دانش‌آموزان و والدین آگاهن از سرای نوآوری رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد بازدید کردند و ضمن آشنایی با دستاورد‌های دانشجویان در زمینه طراحی و ساخت انواع ربات‌ها، با ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی این مجموعه نیز آشنا شدند. همچنین علاقه‌مندان اطلاعات لازم برای شرکت در دوره‌های آموزشی رباتیک و عضویت در تیم‌های آموزشی و پژوهشی این سرا را دریافت کرده و برای حضور در این دوره‌ها اعلام آمادگی کردند.

این مراسم با هدف تجلیل از استعداد‌های برتر، ترویج فرهنگ پژوهش، خلاقیت و نوآوری و ایجاد انگیزه برای مشارکت هرچه بیشتر دانش‌آموزان در فعالیت‌های علمی و پژوهشی برگزار شد.

انتهای خبر/259909/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر