جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵
الجمعة ٢٤ صفر ١٤٤٨
Friday 07 August 2026
متن خبر

طرح هولناک بن‌گویر برای شکنجه اسرای فلسطینی

پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
طرح هولناک بن‌گویر برای شکنجه اسرای فلسطینی
دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطین، امروز پنجشنبه، طی بیانیه‌ای از تازه‌ترین اقدام وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برای شکنجه روانی و جسمی سیستماتیک اسرا در زندان نقب خبر داد.

به گزارش آگاه به نقل از فارس؛ دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطین اعلام کرد که ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم اشغالگر امروز پنجشنبه با یورش به زندان نقب، دستور مصادره باقیمانده لباس‌های اسرای فلسطینی را صادر کرد.

بر اساس این گزارش، مدیریت زندان نقب قرآن‌ها را نیز مصادره کرده و تنها یک جلد قرآن برای هر بخش (که شامل حدود ۱۵ اتاق است) باقی گذاشته است. همچنین اسرا پس از این یورش، حداقل لباس را در اختیار دارند.

دفتر اطلاع‌رسانی اسرا افزود که وضعیت اسرا در زندان نقب روزبه‌روز بدتر می‌شود؛ کمبود مداوم غذا و مواد بهداشتی، تشدید اقدامات تنبیهی و نقض‌های مستمر حقوق آنان، جان صدها اسیر را تهدید می‌کند و نیاز به مداخله فوری دارد.

بر اساس گزارش‌های مراکز حقوقی، حدود ۹۵۰۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی نگهداری می‌شوند که در میان آنها، ۹۴ زن و بیش از ۳۵۰ کودک به چشم می‌خورند. 

این اقدامات در ادامه سیاست‌های سختگیرانه بن‌گویر علیه اسرا از زمان تصدی پست وزارت در اواخر سال ۲۰۲۲ صورت می‌گیرد؛ سیاست‌هایی که شامل محرومیت از حقوق اولیه، شکنجه با گرسنگی‌، قصور پزشکی و انزوای سیستماتیک است.

انتهای خبر/267291/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر