جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
الجمعة ٢١ ربیع‌الثانی ١٤٤٨
Friday 02 October 2026
متن خبر

بازی‌های آسیایی ناگویا| دشت دو مدال طلا و برنز در کشتی/ علیپور نقره‌ای شد، مدال پدلیست‌ها قطعی

پنجشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۵
بازی‌های آسیایی ناگویا| دشت دو مدال طلا و برنز در کشتی/ علیپور نقره‌ای شد، مدال پدلیست‌ها قطعی
کاروان ورزشکاران ایران، در روز دوازدهم مسابقات با کسب یک مدال طلا، یک نفره و یک برنز به کار خود پایان دادند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، در روز دوازدهم بازی‌های آسیایی ناگویا، ورزشکاران کشورمان در رشته‌های مختلف به مصاف رقبای خود رفتند.

*گلف:

نازنین شهرکی گلفر ایران در روز دوم مسابقات ۸۷ ضربه ثبت کرد و با مجموع ۱۷۲ ضربه در پایان راند اول و دوم، در جایگاه چهلم جدول قرار گرفت. او در راند دوم، در ۹ حفره نخست ۴۳ ضربه و در ۹ حفره دوم ۴۴ ضربه به ثبت رساند تا مجموع امتیازش در این راند به ۸۷ برسد.

او پیش از این و در راند نخست مسابقات اسکور 85 را به ثبت رسانده بود و با احتساب عملکرد دو روز، مجموع ضربات او به 172 ضربه رسید که او را با 32 ضربه بالاتر از پار در رتبه چهلم جدول قرار داد. به این ترتیب پرونده حضور شهرکی با ایستادن در جایگاه چهلم جدول، در بازی‌های آسیایی بسته شد.

نازنین شهرکی

سجاد کرمپور با ثبت اسکور 165 و ایستادن در جایگاه مشترک پنجاه و هفتمی جدول رده‌بندی به کار خود در این دوره از رقابت‌ها پایان داد. او در پایان این راند، ۷۲ ضربه به ثبت رساند.

او پیش از این و در راند اول، اسکور ۹۳ را ثبت کرده بود و بدین ترتیب در راند دوم، ۲۱ ضربه کاهش داشت. نماینده ایران در پایان دو راند، مجموع امتیاز ۱۶۵ ضربه (25 ضربه بالاتر از پار) را به ثبت رسانده و در جایگاه مشترک پنجاه و هفتم جدول (مشترک با نماینده عمان) قرار گرفت. به این ترتیب پرونده کرمپور با رتبه پنجاه و هفتم مشترک در این دوره از بازی‌ها بسته شد.

سجاد کرمپور

*تکواندو (پومسه):

یاسمن لیموچی در مرحله مقدماتی و در مصاف با ۱۶ حریف آسیایی به رقابت پرداخت. لیموچی در دور نیمه‌نهایی با ثبت نمره ۸.۲۵۰۰ در رده دوم جدول قرار گرفت و جواز حضور در جمع ۸ فینالیست را به دست آورد. وی در فینال نمره ۸.۸۵۰۰ را ثبت کرد و در رتبه پنجم آسیا جای گرفت.

یاسمین لیموچی

در بخش پومسه انفرادی استاندارد مردان، مرتضی زنده‌دل نمره ۸.۷۵۰۰ را کسب کرد و با اختلافی ناچیز در جایگاه پنجم جدول ایستاد و از صعود به مرحله نهایی هشت‌نفره بازماند تا از گردونه مسابقات کنار برود.

مرتضی زنده‌دل

*تیراندازی با کمان:

بیتا عاشق‌زاده در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات، در ماده کامپوند با نتیجه 146 بر 135 مقابل کمانداری از فیلیپین شکست خورد و از صعود به جمع چهار کماندار برتر این رقابت‌ها بازماند.

بیتا عاشق‌زاده

*قایقرانی بادبانی:

شهاب خاتم، تنها نماینده بادبانی ایران، در مسابقه‌های سوم، چهارم و پنجم به‌ترتیب رتبه‌های چهاردهم، یازدهم و سیزدهم را به دست آورد. رتبه یازدهم در مسابقه چهارم، بهترین عملکرد خاتم در پنج مسابقه برگزارشده تاکنون بود.

شهاب خاتم

خاتم در مجموع پس از دو روز رقابت، از جایگاه هفدهم به رده پانزدهم صعود کرده است. در این رده‌بندی، فاصله او با نماینده قزاقستان در جایگاه چهاردهم تنها دو امتیاز و با نماینده کامبوج در رده سیزدهم سه امتیاز است.

*پدل:

تیم پدل بانوان ایران با ترکیب صبا نجفی و ندا محمدتقی‌پور در مرحله یک‌چهارم نهایی، مقابل فیلیپین با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند. تیم ایران ست نخست را ۶ بر ۲ واگذار کرد، در ست دوم ۶ بر ۳ به پیروزی رسید، اما در ست سوم با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد.

تیم پدل آقایان، با ترکیب فرساد شاهی و امیرمحمد جمشیدی در یک دیدار نزدیک و نفس‌گیر مقابل زوج ژاپنی به میدان رفتند و با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی رسیدند. ملی‌پوشان ایران ست نخست را با نتیجه ۶ بر یک از آن خود کردند اما در ست دوم رقابت بسیار نزدیک دنبال شد و دو تیم به تساوی ۶ بر ۶ رسیدند.  شاهی و جمشیدی در تای‌بریک نیز ۷ بر ۵ پیروز شدند تا در مجموع با برتری ۲ بر صفر راهی نیمه‌نهایی شوند.

دیگر تیم ایران با ترکیب حامی گلستان و آریا روغنی با شکست تیم ژاپن به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا صعود کرد. ملی‌پوشان ایران در این دیدار در دو ست متوالی مقابل نمایندگان ژاپن به برتری رسیدند و با نتایج ۶ بر ۴ و ۷ بر ۵ حریف میزبان را شکست دادند.

با توجه به اینکه هر دو تیم ایران به نیمه‌نهایی صعود کرده‌اند مدال برنز ایران قطعی شد. در نیمه‌نهایی تیم شاهی و جمشیدی با تیم مالزی و تیم روغنی و گلستان با برنده دیدار قطر و امارات دیدار خواهند کرد.

پدل

*جودو:

سمیر خاک‌خواه ملی پوش ایران به مصاف «تائو یونگ» از چین رفت. در این مبارزه خاک‌خواه توسط حریف چینی ایپون شد و دومین ملی‌پوش جودو بانوان ایران هم از دور مسابقات کنار برود.

سمیرا خاک‌خواه

الیاس پرهیزگار در مبارزه نخست خود برابر «البایکوف» از امارات که یک روسی الاصل بود با ضربه فنی به پیروزی رسید و در مبارزه دوم به مصاف ابوبکر شروف از تاجیکستان رفت و در یک رقابت نزدیک دو بر یک برابر این حریف شکست خورد و از رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی و جمع چهار نفر برتر بازماند. 

پرهیزگار در گروه شانس مجدد به مصاف «شینبایار ایونچیمگ» از مغولستان رفت و با برتری برابر این حریف به یک قدمی مدال برنز رسید. او برای رسیدن به مدال برنز به مصاف «جونهو ان لی» از کره‌جنوبی رفت و حریف کره‌ای موفق شد پرهیزگار را ایپون کند و به مدال برنز این دوره از بازی‌ها دست یابد.

الیاس پرهیزگار

*دوچرخه‌سواری:

آرش میرباقری، تنها دوچرخه‌سوار کشورمان در رقابت‌های اومنیوم پیست، صبح امروز در این ماده به مصاف حریفان خود رفت. او در مجموع چهار بخش اومنیوم شامل اسکرچ، تمپو، دور حذفی و دور امتیازی، با کسب ۵۶ امتیاز در جایگاه دوازدهم قرار گرفت. یومی زاوا، دوچرخه‌سوار میزبان، نیز با کسب ۱۹۳ امتیاز در مجموع چهار بخش، عنوان نخست این رقابت را به دست آورد.

دوچرخه‌سواری

*والیبال: 

تیم ملی والیبال ایران در مرحله یک چهارم نهایی بازی‌های آسیایی مقابل کره‌جنوبی به پیروزی سخت ۳ بر ۲ رسید و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد تا برای صعود به فینال مقابل پاکستان قرار بگیرد.

تیم ملی والیبال

*سنگ‌نوردی:

علیپور در فینال ماده سرعت سنگ‌نوردی و در رقابت با ورزشکارانی از اندونزی، قزاقستان و چین، با ثبت زمان ۵.۳۶ به مدال نقره بازی‌های آسیایی ناگویا دست یافت. چوشو هونگ نماینده چین با ثبت زمان ۴.۷۱ به مدال طلا دست یافت و نماینده قزاقستان سوم شد.

رضا علیپور

*کشتی فرنگی: 

در وزن 60 کیلوگرم، سجاد عباسپور صبح امروز در دور نخست با نتیجه 5 بر 3 هونگ تان از چین را شکست داد و در دور بعد با نتیجه 1 بر 1 از سد سومیت از هند گذشت، اما عباسپور در مرحله نیمه نهایی مقابل علیشیر گانیف دارنده مدال نقره جهان با نتیجه 8 بر 4 شکست خورد و راهی دیدار رده‌بندی شد. او برای کسب مدال برنز در دیدار رده بندی به مصاف سوزوکی از ژاپن رفت و با نتیجه 7-4 شکست خورد و به مقام پنجمی رسید. 

سجاد عباس‌پور

در وزن 77 کیلوگرم، علیرضا عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده سولائمان اندیکا از اندونزی رفت و 8-0 به برتری دست پیدا کرد. علیرضا عبدولی‌ در‌ مرحله نیمه نهایی وزن 77 کیلوگرم به مصاف شاهین بداغی، کشتی گیر ایرانی الاصل قطر رفت و در همان تایم اول موفق شد 9-0 برنده شود.

او در فینال برای کسب مدال طلا به مصاف کوساکا از ژاپن رفت و‌ در یک کشتی توانست ۵-۳ به برتری برسد و به مدال طلای وزن 77 کیلوگرم دست پیدا کند. مدال طلای عبدولی دومین طلای کشتی فرنگی ایران در ناگویا و دوازدهمین طلای کار‌وان ایران بود.  

علیرضا عبدولی

در وزن 97 کیلوگرم، مهدی بالی در دور نخست به مصاف ابراهیم محمد از عربستان رفت و 7-0 به برتری دست یافت. او در یک چهارم نهایی اوزور ژوژوپبیکوف از قرقیزستان دارنده مدال برنز المپیک را 10-0 مغلوب کرد. او در نیمه‌نهایی با نتیجه 5 بر 4 مقابل ناکازاتو از ژاپن شکست خورد و به فینال نرسید. بالی برای کسب مدال برنز مقابل اسلام یولویف از قزاقستان روی تشک رفت و با یک نمایش برتر و در حالی 5-1 پیش بود، در نهایت با ضربه فنی موفق به شکست حریفش شد تا صاحب مدال برنز شود. تیم ملی کشتی فرنگی با کسب سه مدال، شامل یک طلا و دو برنز به کار خود پایان داد.

رضا علیپور

جدول مدالی بازی‌‌های آسیایی ناگویا در پایان روز دوازدهم به شرح زیر است: 

جدول

انتهای خبر/280388/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر