شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵
السبت ٢٢ ربیع‌الثانی ١٤٤٨
Saturday 03 October 2026
متن خبر

بهره‌برداری از مجتمع گردشگری رباط بندو

جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
بهره‌برداری از مجتمع گردشگری رباط بندو
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه برنامه‌های روز دوم سفر خود به استان بوشهر، مجتمع گردشگری رباط بندو در شهرستان عسلویه را به بهره‌برداری رساند، مجموعه‌ای که با سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیارد ریالی و ایجاد ظرفیت اقامتی و پذیرایی، می‌تواند به تقویت زیرساخت گردشگری و رونق اقتصادی روستای تاریخی رباط بندو کمک کند.

به گزارش خبرگزاری آگاه، سیدرضا صالحی‌امیری امروز جمعه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۵ در ادامه برنامه‌های روز دوم سفر خود به استان بوشهر، با حضور در روستای رباط بندو در شهرستان عسلویه، مجتمع گردشگری رباط بندو را افتتاح و به بهره‌برداری رساند.

این مجموعه گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیارد ریال در عرصه‌ای به مساحت ۲۴۰۰ مترمربع و با زیربنای ۵۵۰۰ مترمربع احداث شده و برای ۱۲ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

مجتمع گردشگری رباط بندو با برخورداری از ظرفیت‌های اقامتی و پذیرایی، شامل ۲۰ اتاق با مجموع ۶۰ تخت اقامتی، رستوران و کافی‌شاپ است و با هدف توسعه ظرفیت‌های گردشگری منطقه و پاسخ‌گویی به نیاز‌های اقامتی و خدماتی گردشگران به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای خبر/280566/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر