چهارشنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۵
الأربعاء ١٧ جمادی‌الاولی ١٤٤٨
Wednesday 28 October 2026
متن خبر

پیام‌رسان‌های ایرانی در حال افزایش سهم خود از اقتصاد دیجیتال کشور هستند

چهارشنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۵
پیام‌رسان‌های ایرانی در حال افزایش سهم خود از اقتصاد دیجیتال کشور هستند
محمدامین الله‌داد، رئیس مرکز پایش و فراداده مرکز ملی فضای مجازی، با اشاره به گسترش حضور سکو‌های ایرانی در زندگی روزمره کاربران گفت: پیام‌رسان‌های داخلی نیز به‌تدریج جایگاه جدی‌تری در زیست‌بوم دیجیتال کشور پیدا می‌کنند و افزایش مخاطبان وفادار و شکل‌گیری فعالیت‌های اقتصادی در این سکوها، از رشد سهم آنها حکایت دارد.

محمدامین الله‌داد در گفت‌وگو با آگاهتک بیان کرد که سکوهای ایرانی در حوزه‌های مختلف به بخشی از زندگی مردم تبدیل شده‌اند و سهم آن‌ها در زندگی روزمره کاربران، به‌ویژه در میان طبقه متوسط شهری، به شکل جدی افزایش یافته است. او با اشاره به گستردگی فعالیت این سکوها توضیح داد که خدمات ارائه‌شده در حوزه‌هایی مانند تجارت و حمل‌ونقل، اکنون جایگاه مشخصی در میان کاربران ایرانی پیدا کرده‌اند و حضور سکوهای داخلی در این عرصه‌ها دیگر محدود به یک حوزه خاص نیست.

رئیس مرکز پایش و فراداده مرکز ملی فضای مجازی، یکی از تحولات جدید در این زمینه را پررنگ‌تر شدن نقش پیام‌رسان‌های داخلی دانست و گفت که این سکوها نیز در حال پیدا کردن جایگاه جدی‌تری در زندگی کاربران هستند. به گفته او، روند فعالیت پیام‌رسان‌های ایرانی در ماه‌های اخیر با افزایش قابل توجه مخاطبان وفادار همراه شده است؛ موضوعی که نشان می‌دهد بخشی از کاربران، استفاده مستمر از این سکوها را در فعالیت‌های روزمره خود دنبال می‌کنند.

الله‌داد در ادامه به رشد فعالیت‌های اقتصادی شکل‌گرفته در پیام‌رسان‌های داخلی اشاره کرد و توضیح داد که دامنه فعالیت در این سکوها از ارتباطات و تبادل پیام فراتر رفته و زمینه‌های اقتصادی نیز در آن‌ها در حال گسترش است. او تبلیغات را یکی از مصادیق این فعالیت‌ها برشمرد و گفت که فعالیت‌های تبلیغاتی در پیام‌رسان‌ها پررنگ شده و هم‌زمان، سهم این بخش از اقتصاد دیجیتال کشور نیز در حال افزایش است.

رئیس مرکز پایش و فراداده مرکز ملی فضای مجازی با تأکید بر ارتباط میان گسترش خدمات و افزایش نقش سکوهای داخلی مطرح کرد که اهمیت این تحولات را باید در تکمیل تدریجی زیست‌بوم سکوهای ایرانی جست‌وجو کرد. از نگاه او، حضور این سکوها در حوزه‌های مختلف و گسترش فعالیت‌های اقتصادی در پیام‌رسان‌ها نشان می‌دهد که زیست‌بوم داخلی به‌تدریج در حال توسعه دامنه خدمات و کارکردهای خود است.

الله‌داد همچنین ذائقه و نیازهای کاربران ایرانی را در این روند مورد توجه قرار داد و توضیح داد که با تکمیل تدریجی زیست‌بوم سکوهای داخلی، کاربران می‌توانند محصولات و خدمات متنوعی را در حوزه‌های مختلف و متناسب با نیازهای خود پیدا کنند. او این روند را بخشی از گسترش حضور سکوهای ایرانی در زندگی روزمره مردم دانست؛ حضوری که از حوزه‌هایی مانند تجارت و حمل‌ونقل آغاز شده و اکنون پیام‌رسان‌ها و فعالیت‌های اقتصادی شکل‌گرفته در آن‌ها را نیز در بر می‌گیرد.

انتهای خبر/285587/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر