چهارشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
الأربعاء ١٢ ذی‌القعده ١٤٤٧
Wednesday 29 April 2026
متن خبر

افتتاح نخستین نیروگاه فتوولتائیک دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی در واحد بیرجند

چهارشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
افتتاح نخستین نیروگاه فتوولتائیک دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی در واحد بیرجند
نخستین نیروگاه فتو ولتائیک مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در واحد بیرجند به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری آگاه، نخستین نیروگاه فتو ولتائیک دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی با حضور علیرضا عزیزی سرپرست و جمعی از مسئولان و دانشگاهیان نیروگاه فتو ولتائیک مزرعه دانشگاه آزاداسلامی خراسان‌جنوبی به بهره‌برداری رسید.

علیرضا عزیزی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در مراسم آغاز به کار نیروگاه فتو ولتائیک مزرعه واحد بیرجند که با حضور جمعی ازمسئولان و دانشگاهیان برگزارشد با اشاره به مزایای نیروگاه‌های خورشیدی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه‌ای به انرژی‌های نو و مقرون به صرفه که فاقد آلودگی‌های زیست محیطی هستند معمول کرده و این امر در بیانیه مأموریت این دانشگاه و سند تحول و تعالی مورد تأکید قرار گرفته است.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی یک شبکه علمی فرهنگی با کارکرد ویژه اجتماعی اقتصادی و فناوری است و در افق برنامه‌های آتی خود در گسترش مرز‌های دانش و علوم و نهضت‌های نرم‌افزاری و دانش‌بنیان پیشتاز خواهد بود.

افتتاح نخستین نیروگاه فتوولتائیک دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی در واحد بیرجند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی، تأسیس نیروگاه خورشیدی در مزرعه آموزشی یکصد هکتاری این دانشگاه را یک رویکرد تحول‌آفرین توصیف کرد و افزود: درراستای توجه به پدافند غیرعامل و ایفای رسالت اجتماعی دانشگاه و ضرورت توجه به انرژی‌های نو و کارآمدسازی و نوآوری و بهره‌وری بهینه از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه و درآمد‌های جایگزین شهریه این دانشگاه فعالیت‌های مختلف و متنوعی را در دستورکار دارد و این امر قطعاً علاوه بر مولد‌سازی دارایی‌های دانشگاه به ارتقای جایگاه این دانشگاه در زیست‌بوم نوآوری کشور کمک خواهد کرد.

مجیدرضا ناصح عضو هیئت علمی گروه برق و مدیر اقتصاد دانش‌بنیان نیز توسعه فعالیت‌ها در زمینه فناوری نوآوری و کارآفرینی با نقش‌آفرینی فعال در زیست‌بوم‌های محلی را بسیار بااهمیت توصیف کرد و افزود: اینگونه اقدامات با توجه به مزایایی که برای کشور دارد و نقشی مهم که در پایدارسازی اقتصاد دانشگاه دارد و به لحاظ اهمیتی که در زمینه پدافند غیرعامل دارد قطعا در آینده هم گسترش خواهد یافت.

غلامحسین نخعی‌نیا مدیر امور عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی نیز با بیان اینکه کشور‌های پیشرو در علم و فناوری توجه ویژه‌ای به انرژی‌های خورشیدی دارند ضمن تأکید بر افزایش کارآمدی سبد دارایی دانشگاه و افزایش کیفیت و کارایی بخش‌های مختلف دانشگاه گفت: ظرفیت تولید برق این نیروگاه فعلا ۵۰ کیلووات است و در آینده ظرفیت تولید برق در این نیروگاه افزایش خواهد یافت.

انتهای خبر/244319/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر