جمعه ۰۵ تیر ۱۴۰۵
الجمعة ١١ محرم ١٤٤٨
Friday 26 June 2026
متن خبر

اشتفانک از ۲۰۲۲ اصرار داشت به این وزن بیایم/ امیدوارم حسن یزدانی یازدهمین مدالش را بگیرد+ عکس

جمعه ۰۵ تیر ۱۴۰۵
اشتفانک از ۲۰۲۲ اصرار داشت به این وزن بیایم/ امیدوارم حسن یزدانی یازدهمین مدالش را بگیرد+ عکس
دارنده ۳ نشان کشتی جهان با اعلام خبر حضورش در وزن المپیکی ۷۷ کیلوگرم گفت که فشاری از سوی صرب‌ها برای مدال‌آوری روی او نیست، اما در عین حال با بهترین ورژن خود در مسابقات جهانی شرکت خواهد کرد.

علی ارسلان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آگاه با اشاره به اینکه از این پس کارش را در وزن المپیکی ۷۷ کیلوگرم دنبال خواهد کرد، عنوان کرد: بعد از مسابقات جهانی ۲۰۲۲ که قهرمان شدم، داور اشتفانک (مربی صربستانی و قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو) اصرار داشت که به وزن المپیکی ۷۷ کیلوگرم بیایم، اما خواستم مدال‌هایم را در ۷۲ کیلو بگیرم و بعد به وزن بالاتر بروم. پس از شکستی که در جهانی زاگرب داشتم، تنها راهی که پیش رویم گذاشت، رفتن به ۷۷ کیلوگرم بود.

عضو ایرانی‌تبار تیم ملی صربستان غیبتش در مسابقات قهرمانی اروپای ۲۰۲۶ را به تصمیم جدیدش در مورد تغییر وزن ربط داد و گفت: طبق برنامه اشتفانک پیش رفتیم. ترجیح دادم از آذر ماه دیگر در ایران تمرین کنم و تمرکزم روی وزن ۷۷ کیلوگرم باشد. روی تمرینات قدرتی کار کردم و وزنم را بالا بردم. درحال حاضر بین ۸۰ تا ۸۱ کیلو شده‌ام.

ارسلان درباره اینکه آیا پیش از شرکت در مسابقات قهرمانی جهان در وزن جدید به تورنمنتی نخواهد رفت؟، تصریح کرد: مرداد ماه در بازی‌های کشور‌های مدیترانه‌ای کشتی خواهم گرفت و بعد از آن هم حتما پیش از جهانی قزاقستان به تورنمنت خواهم رفت. پیک آمادگی‌ام آبان ماه و مسابقات جهانی خواهد بود.

وی نسبت به عملکردش در وزن جدید ابراز امیدواری کرد و گفت: حس می‌کردم وزن کم کردن و کشتی گرفتن سر وزن قانونی در ۷۲ کیلوگرم یک مقدار شرایط را برایم سخت کرده است. اکنون که وزنم را بالاتر برده‌ام شرایط خوبی دارم و بدنم نسبت به روز‌هایی که در ۷۲ کیلوگرو بودم، شاداب‌تر است.

اشتفانک از ۲۰۲۲ اصرار داشت به این وزن بیایم/ امیدوارم حسن یزدانی یازدهمین مدالش را بگیرد؛ هدایتی به معنای واقعی دلاور است

قهرمان سال ۲۰۲۲ کشتی فرنگی جهان که پیش از این گفته بود خود را برای چالش‌های جدید آماده می‌کند، در واکنش به اینکه کشتی گرفتن در وزن پرترافیک ۷۷ کیلوگرم به مراتب سخت‌تر از رقابت در ۷۲ کیلوست، اظهار داشت: قطعا وزن سختی است و مدعیان زیادی دارد. فکر می‌کنم سال اول باتوجه به اینکه بار و فشار روانی زیادی روی من وجود ندارد کشتی‌های خوبی بگیرم و با بهترین ورژن خود در این وزن ظاهر شوم.

وی درپاسخ به این سوال که فشاری از سوی صرب‌ها برای مدال‌آوری، بعد از ناکامی در جهانی ۲۰۲۵ روی خود احساس نمی‌کند؟، گفت: صددرصد همینطور است. فشاری از سوی صرب‌ها روی من نیست. البته که باتوجه به پتانسیلی که از من سراغ دارند دوست دارند بهترین نتیجه را بگیرم، اما اینکه در سال اول حضورم در ۷۷ کیلو حتما توقع مدال وجود داشته باشد، نه. من قطعا برای بهترین کشتی‌ها و بهترین نتیجه روی تشک می‌روم.

این کشتی‌گیر مازندرانی درخصوص انتخاب حسن یزدانی به عنوان ملی‌پوش ۹۷ کیلوگرم و حضورش برای یازدهمین بار در ترکیب تیم ملی ایران عنوان کرد: حسن یزدانی همیشه از دل انتخابی تیم ملی به عضویت تیم ملی درآمده و در انتخابی‌ها مرد پیروز میدان بوده است. هیچ‌وقت از مسابقه انتخابی سر باز نزده و همیشه هم مدال‌آور بوده است. او یکی از قدیمی‌ترین دوستان دوران ورزشی من است که از سال ۲۰۱۱، یعنی حدود ۱۵ سال پیش کنار هم بودیم و با هم اولین آسیایی نوجوانان‌مان را رفتیم. برایش در مسابقات جهانی پیش رو آرزوی موفقیت دارم و امیدوار هستم که یازدهمین مدالش را هم در آستانه بگیرد.

نفر سوم وزن ۷۲ کیلوگرم جهان در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ درباره انتخاب همشهری‌اش فردین هدایتی برای شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۶ نیز گفت: فردین به معنای واقعی کلمه دلاور است، کشتی‌گیری شجاع که در انتخابی اخیر هم بی‌نظیر کشتی گرفت و اگر اتفاقی نیافتد از همین حالا باید طلای جهان را برایش کنار گذاشت. 

این کشتی‌گیر آملی در پاسخ به سوالی در مورد حضور پنج کشتی‌گیر از آمل در مسابقات جهانی پیش رو؛ علی ارسلان در تیم ملی صربستان همراه با علی اسکو، محمدهادی ساروی و فردین هدایتی در تیم ملی فرنگی و امیرحسین زارع در تیم ملی آزاد- نیز عنوان تصریح کرد: این باعث خوشحالی است که از یک شهر چهار نفر عضو تیم ملی ایران شدند. ان‌شاءالله که همه در مسابقات جهانی بهترین نتیجه را بگیرند. برای همه‌ی آنها و تیم ایران آرزوی موفقیت می‌کنم.

انتهای خبر/258357/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر