سه‌شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
الثلاثاء ١١ ذی‌القعده ١٤٤٧
Tuesday 28 April 2026
متن خبر

اذعان هاآرتص به رسوایی تازه در جنوب لبنان؛ گسترش سرقت اموال شهروندان لبنانی توسط نظامیان اسرائیلی

سه‌شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵
اذعان هاآرتص به رسوایی تازه در جنوب لبنان؛ گسترش سرقت اموال شهروندان لبنانی توسط نظامیان اسرائیلی
روزنامه هاآرتص گزارش داد رسوایی مربوط به سرقت اموال ساکنان جنوب لبنان توسط نظامیان اسرائیلی ابعاد گسترده‌تری یافته و ارتش این رژیم برای کنترل پیامدهای آن دستور تقویت حضور پلیس نظامی در مناطق مرزی را صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری آگاه، روزنامه عبری‌زبان هاآرتص اذعان کرد که ماجرای سرقت اموال شهروندان لبنانی در جنوب این کشور توسط نظامیان اسرائیلی به یک رسوایی جنجال‌برانگیز تبدیل شده است. این گزارش اشاره می‌کند که انتشار تصاویر و روایت‌ها از این سرقت‌ها، واکنش‌های گسترده‌ای را در داخل سرزمین‌های اشغالی برانگیخته است.

در پی این رسوایی، «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش اسرائیل دستور داده است تا حضور پلیس نظامی در مناطق مرزی تقویت شود؛ اقدامی که به نوشته هاآرتص با هدف مدیریت افکار عمومی و کنترل پیامد‌های این ماجرا انجام شده است.

این گزارش یادآور می‌شود که چنین رفتار‌هایی مسبوق‌به‌سابقه است و پیش‌تر نیز در جریان جنگ غزه، موارد متعدد غارت منازل فلسطینیان توسط نیرو‌های اسرائیلی گزارش شده بود.

هاآرتص در ادامه به نقل از برخی نظامیان اسرائیلی نوشت که سرقت اموالی همچون موتور، تلویزیون، تابلو‌های هنری و فرش در جنوب لبنان به صحنه‌ای تکراری تبدیل شده و سربازان این اقلام را آشکارا در خودرو‌های خود بارگیری می‌کنند.

انتهای خبر/243892/

اخبار اقتصادی
آژانس مسافرتی سلام پرواز ایرانیان
اخبار اجتماعی
فروشگاه اینترنتی سفیر